Prognoza meteo sâmbătă 1 decembrie 2018. Se anunță vreme deosebit de rece!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
30/11/2018, 15:45
Prognoza meteo sâmbătă 1 decembrie 2018. Se anunță vreme deosebit de rece!
Se anunță ger pentru Ziua Națională a României

Potrivit prognozei meteo, sâmbără, de 1 decembrie 2018, Ziua Națională a Românei, se anunță vreme deosebit de rece! Temperaturile vor deveni ușor, ușor negative în toate regiunile, iar, în prima parte a zilei, va fi ger în nord-estul și centrul țării. De asemenea, va continua să ningă în regiunile sudice și, în unele părți, în est.  Vântul va sufla intens, iar a doua parte a zilei va avea grade greu de suportat. Totodată, conform meteorologului ANM, Dinu Mărășoiu, a descris temperaturile din următoarele zile prin: temperaturi scăzute, nopți friguroase și pline de ger în majoritatea regiunilor.

Vremea în Contanța

prognoza meteo sambata 1 decembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la malul mării

Potrivit accuweather, temperatura maximă de la malul mării de sâmbătă, 1 decembrie 2018, este de -2 grade Celsius, care se va simți ca -5 grade Celsius. Cerul va fi parția însorit, iar vântul va bate cu o intensitate de 13 kilometri pe oră. Minima serii este de -6 grade Celsius, care se va simți cu un grad mai puțin. Procentul de precipitații este de 6%, cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla slab, cu 9 kilometri pe oră.

Vremea în Iași

Vremea în Iași  Previziunile meteorologice anunță că maxima zilei la Iași va fi de -6 grade Celsius, care se va simți ca -10. Cerul va fi noros, vânturile vor sufla cu o putere de 11 kilometri pe oră, iar rafalele cu 13 kilometri pe oră. Minima serii este de -14 grade Celsius, care se va simți ca -16. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla cu o putere mică, de 9 kilometri pe oră.
Prognoza meteo pentru cei aflați la Iași 1 decembrie

Previziunile meteorologice anunță că maxima zilei la Iași va fi de -6 grade Celsius, care se va simți ca -10. Cerul va fi noros, vânturile vor sufla cu o putere de 11 kilometri pe oră, iar rafalele cu 13 kilometri pe oră. Minima serii este de -14 grade Celsius, care se va simți ca -16. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla cu o putere mică, de 9 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

prognoza meteo sambata 1 decembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei care se află la Cluj de 1 decembrie

Previziunile meteorologilor anunță că maxima zilei de 1 decembrie 2018 este de 0 grade Celsius, care se va simți cu 2 grade mai mult. Cerul va avea și nori pe cer, dar și puțin soare, iar vântul bate cu o putere mică, de 4 kilometri pe oră. Minima serii va fi de -10 grade Celsius, care se va simți precum -7 grade Celsius. Cerul va fi senin spre parțial noros, iar vântul va bate cu aceeași putere mică precum în timpul zilei.

Vremea în Brașov

prognoza meteo sambata 1 decembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Brașov de 1 decembrie

Conform meteorologilor, maxima zilei la Brașov, de 1 decembrie 2018 va fi de -1 grad Celsius, care se va simți precum 2 grade Celsius. Cerul va avea și nori, dar va apărea și soarele, iar vânturile bat cu o putere mică de 6 kilometri pe oră. Minima serii este de -13 grade Celsius, care se simte ca -10. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla cu o intensitate de 2 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×