Prognoza meteo pentru weekend-ul 9-10 noiembrie. Vreme plăcută și ploi locale

Alexa Serdan   
în Prognoza meteo
08/11/2019, 11:04
Prognoza meteo pentru weekend-ul 9-10 noiembrie. Vreme plăcută și ploi locale
Vremea se anunță plăcută în acest final de săptămână. Sursa foto: romaniatv.net

Meteorologii anunță că vremea frumoasă va continua și în acest weekend. Temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul acestei perioade, iar cerul va fi senin pe tot parcursul zilei. Vântul va sufla slab spre moderat, dar va avea și unele intensificări.

Cum va fi vremea în weekend-ul 9-10 noiembrie în țară și în Capitală

Agenția Națională de Meteorologie a transmis că vremea se va menține în continuare frumoasă și în acest final de săptămână. Maximele vor fi ridicate și se vor înregistra temperaturi de până la 25 de grade Celsius ceea ce înseamnă că valorile termice vor fi peste normalul acestei perioade. Prognoza meteo pentru acest weekend aduce vreme frumoasă în toate regiunile țării, iar temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 25 de grade Celsius, în special în sud-estul țării. În celelalte zone ale României vor cădea precipitații însemnate cantitativ și vor fi condiții de ceață.

În București vremea va fi foarte frumoasă pentru această perioadă a anului. Temperatura maximă care se va înregistra sâmbătă, 9 noiembrie, va ajunge până la 25 de grade Celsius, în Călărași. Vântul va sufla slab spre moderat, iar cerul va fi senin. Vor exista și șanse de ploaie, dar vor fi de scurtă durată. A doua zi, duminică, maximele mai scad puțin atât pe timpul zilei, cât și pe parcursul nopții. Așadar, se vor înregistra maxim 21 de grade Celsius. Vântul va avea unele intensificări și va bate în rafale de 35 km/h.

Cum va fi vremea la munte în acest final de săptămână

Turiștii care vor ajunge în acest weekend în zonele montane vor avea parte de vreme plăcută și temperaturi ridicate. Sâmbătă temperatura minimă care se va înregistra va fi de 8 grade Celsius, iar maxima va atinge 18 grade. Vântul va bate destul de tare cu o viteză de 35 km/h. Pe timpul nopții vântul va mai scădea în intensitate.

În a doua zi de weekend, duminică, 10 noiembrie, dimineața se va instala ceața, dar se va risipi destul de repede. Ziua va fi plăcută, iar termometrul va arăta o maximă de 16 grade Celsius. Vântul va bate atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, iar șansele de ploaie sunt relativ ridicate.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×