Prognoza meteo de vineri, 8 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași! Unde va ploua

Daniel Scripcaru   
în Prognoza meteo
07/11/2019, 15:58
Prognoza meteo de vineri, 8 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași! Unde va ploua GALERIE FOTO
Prognoza meteo 8 noiembrie. Sursa foto: newsbuzau.ro

Agenția Națională de meteorologie a emis prognoza meteo pentru data de 8 noiembrie. Astfel, aflăm că valorile termice se vor menține peste cele specifice datei, astfel maximele se vor încadra între 12 și 24 de grade, cu valorile cele mai ridicate în sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa între 6 și 15 grade. Cerul va avea înnorări și va ploua în regiunile vestice și nordice, local la munte, în Transilvania și Oltenia și doar izolat în restul teritoriului.

Vremea în București

La Bucureşti, vineri, vremea se va menține de asemenea caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jur de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 11 grade.

Prognoza meteo 8 noiembrie
Prognoza meteo 8 noiembrie

Vremea în Brașov

Brașovenii au parte de o zi frumoasă de 8 noiembrie. Prognoza meteo este una cu soare, dar și cu nori. Așadar, în prima parte a zilei, cerul va fi mai mult însorit, însă își vor face apariția și câțiva nori, însă sunt slabe șanse să plouă. Temperatura maximă va atinge 19 grade Celsius, pe când cea minimă va coborâ până șa 9 grade Celsius, iar vântul va adia cu 9 kilometri pe oră.

 

Prognoza meteo 8 noiembrie
Prognoza meteo 8 noiembrie

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca, vremea va fi una mohorâtă. Cerul va fi mai mult noros și sunt șanse de ploaie. Temperaturile maxime vor atinge 14 grade Celsius, iar cele minime vor coborâ până la 6 grade Celsius, iar vântul va bate la rafală cu 13 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 8 noiembrie
Prognoza meteo 8 noiembrie

Vremea în Iași

Ieșenii vor avea parte de o zi însorită, chiar dacă sunt șanse și de o aversă de scurtă durată. Temperatura maximă va atinge 15 grade, iar cea minimă nu va scădea sub 12 grade Celsius. Spre seară, cerul va fi mai mult noros, iar vântul va bate la rafală cu 15 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 8 noiembrie
Prognoza meteo 8 noiembrie
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×