Sfatul zilei de vineri, 8 noiembrie. Săgetătorul reușește tot ce-și pune în minte

Alexa Serdan   
în Horoscop
07/11/2019, 15:02
Sfatul zilei de vineri, 8 noiembrie. Săgetătorul reușește tot ce-și pune în minte
Sfatul zilei pentru vineri, 8 noiembrie, aduce vești excelente pentru majoritatea zodiilor. Sursa foto: revistateo.ro

Sfatul zilei pentru vineri, 8 noiembrie, aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor. Unul dintre semnele zodiacale este răsfățatul horoscopului și toate astrele sunt de partea sa. Mare atenție, însă, să nu îți iei lumea în cap. Citește în rândurile de mai jos despre ce zodie este vorba. Află și ce se întâmplă cu celelalte semne zodiacale și care sunt evenimentele de care au parte.

Acesta este sfatul zilei pentru vineri, 8 noiembrie 2019

Berbec

Ești între ciocan și nicovală, dar vei fi surprins. Unele lucruri se rezolvă cât ai zice ”pește”. Și vei simți acest lucru pe propria piele. Strânge din dinți, iar mai târziu îi vei mulțumi sorții pentru lucrurile frumoase care vor veni.

Taur

Ai adunat foarte multe supărări și frustări și ești pe punctul de a exploda. Poate această situație va scoate la suprafață adevărata ta personalitate. Nu mai ține în frâu sentimentele pe care le porți în suflet. Spune ceea ce simți.

Gemeni

Dragostea îți iese în cale când nici nu mai sperai. Lucrurile bune merită așteptate, la fel ca vinul vechi. Bucură-te de fericirea și momentele frumoase petrecute alături de partenerul de viață. Radiezi de bucurie și ai zâmbet molipsitor.

Rac

Stai departe de serviciu și mai aproape de cadrul familial. Cei dragi se vor bucura enorm să stai alături de ei. Simte-te bine și relaxează-te la un pahar de vin. Faceți lucruri care vă fac să râdeți și povestiți amintiri haioase din trecut.

Leu

Astăzi ești inspirat și creativ și descoperi o nouă pasiune. Relația de dragoste capătă un nou sens și se îndreaptă în direcția cea bună. Demonstrează ce până acum ai ținut ascuns doar pentru tine. Nu ezista să faci lucrurile care îți face plăcere.

Fecioară

Ești considerată o persoană rece și arogantă, ”calități” care nu îți aduc nimic bun în relația cu prietenii sau colegii de serviciu. Poate acum nu te deranjează acest lucru, dar mai târziu te-ar putea afecta. Încearcă să mai lași de la tine.

Balanță

O persoană are sentimente puternice pentru tine se destăinuie. Nu te speri și gândește-te de două ori înainte. Este ocazia ideală să începe o poveste de dragoste foarte frumoasă. Multe amintiri de neuitat vei strânge în această perioadă.

Scorpion

Partenerul de viață așteaptă niște semne de la tine. Nu o mai ține pe jar și mărturisește ce porți în inimă. Petrece mai mult timp alături de cei dragi și de familie. Este momentul ideal să planifici vacanța pentru sărbătorile de iarnă.

Săgetător

Astăzi ești favoritul horoscopului și astrele sunt aliniate în favoarea ta. Tot ce îți pui în minte astăzi se va realiza. Fii recunoscător și apreciază lucrurile frumaose pe care le primești. Lauda de sine nu miroase a bine, spune un proverb, așa că ține pentru tine aceste realizări.

Capricorn

Ești persoana care a ieșit din rând. Îți place să fii diferit și să faci lucruri pe care alții nu ar îndrăzni. Ești pasionat și pui suflet în tot ce faci, de aceea toate ies ca la carte. Fii rezonabil însă și fii atent la evenimentele care se petrec în jurul tău.

Vărsător

Starea ta de spirit este asemănătoare cu vremea de afară. Ești nostalgic și melancolic și depeni alături de prieteni amintiri frumoase. Simți nevoia să stai departe de civilizație și alegi să pleci din haosul orașului măcar pentru câteva ore.

Pești

Nu poți să-ți dea seama ce se petrece cu persoana iubită și acest lucru te enervează la culme. Îți place să le știi pe toate, dar uneori mai este nevoie și de puțin mister. Discută sincer și deschis despre sentimentele tale și cu siguranță, te vei simți eliberat.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×