Prognoza meteo pentru vineri 24 august. Vreme instabilă. Temperaturi ridicate, dar și furtuni cu fulgere

Silviu Ghering    Sandra Popescu   
în Stiri mondene
23/08/2018, 19:43
Prognoza meteo pentru vineri 24 august. Vreme instabilă. Temperaturi ridicate, dar și furtuni cu fulgere GALERIE FOTO
Prognoza meteo pentru vineri, 24 august. Vreme instabilă. Temperaturi ridicate, dar și furtuni cu fulgere

Prognoza meteo pentru vineri, 24 august, anunțată de ANM, indică o vreme instabilă, cu averse de ploaie care se pot transforma în furtuni violente, cu tunete și fulgere, chiar dacă temperatura va rămâne ridicată în cea mai mare parte a țării.

Mai concret, în sud și est vremea va fi frumoasă și vineri, 24 august, dar în vest și în centru vor cădea averse de ploaie cu descărcări electrice și grindină după-amiază și seara. Pot să apară, local, și vijelii mai mari, însă fără cantități mari de apă. Excepția o constituie, conform accuweather.com, Munții Apuseni, care pot atrage precipitații mai bogate, până la 15-25 de mm.

Prognoza meteo pentru vineri, 24 august

Vânt moderat în Dobrogea și în nordul Moldovei, temperaturi maxime între 27 și 32 de grade Celsius în Transilvania, Maramureș și Crișana, 30-35 în Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 27-31 în Moldova.

Vremea în Constanța

Meteorologii anunță o vreme amestecată, capricioasă, cu temperaturi între 21 și 30 de grade Celsius (resimțite ca 33 de grade Ceslsius), deci numai bune de făcut plajă și baie. Numai că va fi parțial înnorat, șansele de precipitații fiind, totuși, mici, doar 20 %, cu un vânt între 15 și 30 de km/h, dinspre ENE. Apa Mării Negre va fi îmbietoare, cu o temperatură destul de mare, 26 de grade Celsius.

Vremea în Iași

Cer senin de dimineață până seara. Nu va ploua, atmosfera se va menține foarte plăcută, cu temperaturi de la 17 (dimineața, la ora 6:00) la 29 de grade Celsius (între orele 15:00 și 18:00). Vânt din SSE, între 10 şi 15 km/h. Zi perfectă pentru plimbări lungi, de la Palatul Culturii în Copou.

Vremea în Cluj

Soarele va putea fi văzut pe cer doar dimineața. Vânt de la slab la moderat, din SSE, care va aduce nori de ploaie, probabilitatea să se descarce peste Feleac este peste 50 la sută. Pot apărea chiar furtuni cu fulgere izolate spre seară, după ora 18:00. Temperatura maximă nu va trece de 28 de grade Celsius.

Vremea în Brașov

Este posibil să cadă averse consistente, poate chiar o furtună cu tunete și fulgere de dimineață, apoi va fi, în mare parte a zilei, senin. Vânt variabil, slab spre moderat, din SE, între 15 și 25 Km/h. Temperatura maximă va fi în jur de 27 de grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×