Prognoza meteo pentru 2 săptămâni: cum va fi vremea la început de an

Mirela Apostol   
în Prognoza meteo
31/12/2018, 17:08
Prognoza meteo pentru 2 săptămâni: cum va fi vremea la început de an GALERIE FOTO
Care este prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

În primele trei zile, temperaturile vor avea variaţii de 3-5 grade Celsius, apoi se vor înregistra scăderi, iar în perioada 3-5 ianuarie mediile vor fi de -2 şi 0 grade Celsius. Care este prognoza meteo pentru primele două săptămâni din 2019.

La munte, media temperaturilor maxime va avea variații între -5 grade în primele zile şi -12 grade în jurul datei de 4 ianuarie, iar minimele se încadrează între -8 grade la început și -17…-16
grade în cele mai reci nopți (4, 5 ianuarie).

Prognoza meteo pentru 2 săptămâni

Temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare în fiecare zi, pe arii mai
extinse și în general moderate cantitativ în noaptea de 1 spre 2 ianuarie.

BANAT

După aceasta, vremea se va încălzi uşir şi se va menţine peste pragul de îngheţ. Temperaturile minime vor fi în scădere, de la o medie de 1 grad în prima zi, până în jurul a -8 grade în dimineața zilei de 5 ianuarie. După această dată valorile termice nocturne vor crește ușor, iar media lor se va situa în general între -6 și -4 grade. Vor fi condiții pentru precipitații, în general slabe cantitativ, aproape în fiecare zi, mixte în primele zile, apoi mai ales sub formă de ninsoare.

Prognoza meteo pentru 2 săptămâni
Prognoza meteo pentru 2 săptămâni

CRIŞANA

Sunt condiţii de precipitaţii general slabe cantitativ în primele zile, după care se anunţă ninsoare. În următoarele 5 zile se va resimți o răcire a vremii, astfel că temperaturile maxime se vor situa în medie între -4 și -2 grade, iar media minimelor va fi în general între -9 și -6 grade.

TRANSILVANIA

Se anunţă trecător precipitaţii sub formă de ninsoare. În primele zile se anunţă medii de .4 grade, apoi din 8 ianuarie se va încălzi ușor și treptat, dar media maximelor termice nu va mai depăși -2 grade, iar cea a minimelor -8…-7 grade.

MARAMUREŞ

Precipitaţii sub formă de ninsoare aproape în fiecare zi, iar cele mai importante cantitativ vor cădea în primele două zile ale anului. De la 8 ianuarie vremea se încălzeşte treptat.

MOLDOVA

Se anunţă precipitaţii slabe şi temperaturi constante de 3 grade Celsius. După 3 ianuarie se răceşte, iar după trei zile vremea se va încălzi din nou.

MUNTENIA

De pe 3 ianuarie va creşte posibilitate de apariţie a precipitaţiilor slabe sub formă de ninsoare. Valorile de temperatură sunt situate până la 6 grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×