Prognoza meteo: miercuri, 4 decembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța și Iași. Anunț de ultima oră de la meteorologi

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Prognoza meteo
03/12/2019, 15:14
Prognoza meteo: miercuri, 4 decembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța și Iași. Anunț de ultima oră de la meteorologi
Cum va fi vremea miercuri, 4 decembrie 2019, în toate regiunile țării. Sursa foto: digi24.ro

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 4 decembrie 2019, aduce în continuare vreme rece și temperaturi scăzute în toate regiunile țării. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunță ploi, ninsori și condiții de polei.

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 4 decembrie 2019

Potrivit meteorologilor din seara aceasta primii fulgi de nea vor începe să cadă în special în zonele montane, Transilvania, Maramureș și nordul Moldovei. În zilele următoare va ninge pe arii mai extinse și se așterne primul strat de zăpadă.

Răcirea va continua până în jurul datei de 7 decembrie, iar ulterior se va încălzi puțin. Vremea bună nu va ține prea mult timp cu noi pentru că începând din 13 decembrie temperaturile vor începe să scadă din nou.

Vremea în București

Prognoza meteo pentru București
Prognoza meteo pentru București. Sursa foto: weather.com

Meteorologii anunță că vremea va continua să fie rece și mohorâtă și miercuri, în data de 4 decembrie. Prin urmare, maxima care se va înregistra va ajunge până la 3 grade Celsius, iar cerul va fi acoperit de nori în special după-amiaza.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru Brașov
Prognoza meteo pentru Brașov. Sursa foto: weather.com

În Brașov și în zonele montane vremea se va menține rece. Vântul va sufla slab spre moderat. Maxima va atinge 1 grad Celsius pe timpul zilei, iar pe timpul nopții temperatura va scădea sub gradul înghețului și se vor înregistra -8 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru Constanța
Prognoza meteo pentru Constanța. Sursa foto: weather.com

Vremea se va menține rece, dar soarele va reuși să își facă simțită prezența. Temperatura maximă care se va înregistra pe litoralul românesc va ajunge până la 3 grade Celsius. Pe timpul nopții sunt așteptate condiții de ploaie, iar maxima va atinge -3 grade. Noaptea cerul va fi senin.

Vremea în Cluj-Napoca

Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca
Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca. Sursa foto: weather.com

În Cluj-Napoca va fi la fel de rece ca-n restul țării. Cerul va fi parțial înnorat, iar maxima va depăși pragul înghețului foarte puțin. Temperatura care se va înregistra pe parcursul zilei de miercuri, 4 decembrie, va ajunge până la 1 grad. Noaptea sunt așteptate precipitații.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru Iași
Prognoza meteo pentru Iași. Sursa foto: weather.com

ANM anunță că vremea va fi rece și în Iași, iar temperatura va fi normală pentru această perioadă. Maxima va atinge doar 1 grad, iar cerul va fi senin în cea mai mare parte a zilei. Șansele de precipitații sunt scăzute, iar pe timpul nopții maxima va scădea sub zero grade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×