Prognoza meteo marti, 3 decembrie 2019. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași. Zăpadă consistentă la munte

Prognoza meteo marti, 3 decembrie 2019. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași. Zăpadă consistentă la munte GALERIE FOTO
Prognoza meteo 3 decembrie. Sursa foto: romaniatv.ro

ANM a emis prognoza meteo valabilă pentru data de 3 decembrie. Astfel, aflăm că vremea va fi rece, mai ales dimineața și noaptea și cu precădere în jumătatea de nord a țării. Cerul va avea înnorări temporare, în special ziua și pe arii restrânse vor mai fi precipitații slabe, ninsori la munte, în nord și în centru și precipitații mixte în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 7 grade, iar cele minime între -8 și 0 grade, mai scăzute în zonele depresionare din nord-vest și centru.

Vremea în București

Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului, când se vor semnala precipitații slabe predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4 grade, iar cea minimă de -6 grade.

Prognoza meteo 3 decembrie
Prognoza meteo 3 decembrie

Vremea în Brașov

Brașovenii au parte de o zi frumoasă, dar friguroasă. Cerul va fi însorit, dar temperaturile maxime nu vor depăși zero grade Celsius! Noaptea, acestea vor scădea până la -5 grade Celsius. Sunt 255 șanse de precipitații, iar vântul va adia cu 11 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 3 decembrie
Prognoza meteo 3 decembrie

Vremea în Cluj-Napoca

Clujenii vor avea parte și ei de o zi frumoasă. Soarele va străluci pe cer dar nu va avea puterea să ridice temperaturile maxime mai mult de două grade Celsius. Seara, temperaturile scad până la -7 grade Celsius. Vântul se va înteâi puțin și va bate cu rafale de 13 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 3 decembrie
Prognoza meteo 3 decembrie

Vremea în Iași

Vremea va fi una frumoasă în Iași, pentru această perioadă. Cerul va fi însorit, iar temperaturile maxime vor atinge 3 grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la -4 grade Celsius. Sunt șanse de doar 2% de precipitații, iar vântul va sufla cu 28 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo 3 decembrie
Prognoza meteo 3 decembrie
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×