Prognoza meteo miercuri 3 octombrie. Meteorologii anunță un procent înalt de umiditate!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/10/2018, 17:19
Prognoza meteo miercuri 3 octombrie. Meteorologii anunță un procent înalt de umiditate!
Prognoza meteo pentru ziua de miercuri 3 octombrie este una favorabila pentru o zi de toamna

Conform prognozei meteo, miercuri, pe data de 3 octombrie, se simte toamna în toată splendoarea ei, dar fiind procentul înalt de umiditate. După zilele ploioase anterioare, mai urmează și altele care să facă frunzele să cadă din copaci. Previziunile meteorologilor spun că valorile termice scad din ce în ce mai mult, iar începutul lunii octombrie este una care are în plim-plan de toate: ploaie, soare când și când, nori și temperaturi foarte mici dimineața. Gradele din termometrele aflate la mare vor surpinde cu o măximă în jur de 15 grade Celsius. Gradele de la mare vor fi și ele în scădere, termometrele arătând o minimă de 13 grade Celsius. De altfel, la malul mării se va simți intens a doua lună de toamnă și toate ingredientele pe care le aduce o dată cu ea.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 octombrie 2018, este una favorabilă
Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 octombrie, se anunță favorabilă pentru cei aflați pe litoral

Constănțenii vor avea parte de 22 de grade Celsius în ziua de miercuri, conform accuweather. Procntul de precipitații nu lasă oamenii să se îngrijoreze, acesta fiind de 10%. Previziunile meteorologilor anunță că cei aflați pe litoral vor avea deasupra capului un nor plin de nori, dar și de soare. Vânturile vin din direcția de vest, cu o putere de 18 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente, cu o intensitate de 28 de kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este încă prezent, cu o valoare moderată, de 4. Minima serii este de 12 grade Celsius, care se simt ca 10. Procentul de precipitații se micșorează față de cel din timpul zilei, ajungând la 2%. Meteorologii prevăd seara un cer parțial spre predominant noros. Vânturile vin din direcția de nord, nord-vest, cu o intensitate de 15 kilometri pe oră, iar rafalele cu o putere de 26 de kilometri pe oră.

Citește și: Cele mai nimfomane Zodii. Le stă mintea doar la sex. Te ferești sau nu de ele?

Citește și:Ce prețuri au pe OLX biletele la concertul Metallica din 2019

Citește și: Accident transmis pe Facebook. Ultimele momente din viata lui ”Briceag”, interlopul din Craiova

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, pe data de 3 septembrie 2019 este una favorabila pentru o zi de toamna
Prognoza meteo pentru ziua de miercuri la Iași

Previziunile meteorologilor, conform acuuweather, pentru ziua de miercuri, aduce ieșenilor ca maximă a zilei 19 grade Celsius. O veste bună pentru aceștia este faptul că și procentul de precipitații este unul extrem de mic, pe lângă multele grade din termometre, acesta fiind de 3%. Vânturile vin din direcția de vest, cu o putere de 15 kilometri pe oră. Minima serii este de doar 6 grade Celsius, care se simt cu 3 mai puțin, fiind de 6. Procentul de precipitații este mic și pe timp de seară. Vânturile vin din direcția de vest, cu o intensitate de 11 kilometri pe oră, iar rafalele cu 20 de kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri 3 octombrie
Prognoza la Cluj pentru data de 3 octombrie

Clujenii au astăzi parte de 15 grade Celsius în termometre, care se simt ca 14. Cu toate că sunt puține grade, compensează procentul de precipitații este unul foarte mic, de 8%. Previziunile meteorologilor prevăd un cer parțial însorit. Vânturile vin din direcția de sud-vest, cu o intensitate de 11 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 3. Minima serii este una de 4 grade Celsius, care se simt cu un grad mai puțin. Procentul de precipitații se mărește o dată cu lăsarea serii, ajungând la 25%. Cerul este parțial noros, iar vândutile suflă cu o putere mică, de 11 kilometri pe oră.

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 octombrie, este una favorabila, in concordanta cu toamna
Prognoza meteo pentru ziua de miercuri

Localnicii sau cei aflați la munte trebuie să știe că, în ziua de miercuri, au parte ca maximă a zilei de 15 grade Celsius, care se simt cu un grad mai puțin. Previziunile meteorologilor anunță că cei aflați la Brașov vor vedea un cer parțial însorit. Vânturile vin din direcția de nord-vest, cu o putere mică, de 9 kilometri pe oră. Minima serii este una de 4 grade Celsius. Procentul de precipitații rămâne unul la fel de mic precum cel din timpul zilei, fiind de 8%. De asemenea, și cerul rămâne tot parțial noros. Vânturile vin din direcția de vest, cu o putere de 7 kilometri pe ore. Rafalele sunt și ele prezente, tot cu o intensitate mică, de 15 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×