Prognoza meteo miercuri, 23 ianuarie. Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj

Ciprian Postolache   
în Prognoza meteo
22/01/2019, 17:46
Prognoza meteo miercuri, 23 ianuarie. Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj GALERIE FOTO
Prognoza meteo miercuri, 23 ianuarie. Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj

Prognoza meteo pentru miercuri, 23 ianuarie aduce precipitaţii în mare parte din ţară. Administrația Națională de Meteorologie a dat o informare prin care anunţă că pe tot cuprinsul ţării miercuri se vor semnala precipitații moderate cantitativ: ninsori, precipitații mixte și polei.

Avertizarea dată de ANM este valabilă pe parcursul nopţii de marţi spre miercuri, până la ora 10 dimineaţa. Astfel în acest interval „aria precipitațiilor va cuprinde treptat toate regiunile și pe arii restrânse vor fi moderate cantitativ. Acestea vor fi sub formă de ninsoare și local se va depune strat nou de zăpadă, iar în vestul țării trecător vor fi și sub formă de lapoviță și ploaie. În regiunile sud-estice și în extremitatea de sud se vor semnala mai ales ploi. Se va forma polei.”, a anunţat Administrația Națională de Meteorologie.

Prognoza meteo miercuri, 23 ianuarie! La Constanța maxima zilei va urca la 11 grade Celsius

Miercuri, 23 ianuarie, prognoza meteo arată precipitaţii în mare parte din țară. Sunt ninsori local însemnate cantitativ și strat consistent de zăpadă. Dealtfel există în vigoare pe timpul nopţii de marţi spre miercuri un cod galben de viscol şi ninsoare pentru şapte judeţe: Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Caraş-Severin şi în zona de nord judeţele Dâmboviţa şi Prahova.

Miercuri, 23 ianuarie, în București va fi înnorat, iar la Constanța va ploua

În București șansele de ploaie sunt mai mici, iar pe litoral vremea se încălzește. La Iași, Brașov și Cluj – Napoca precipitațiile își vor face aparția sub formă de ninsoare, ploaie sau lapoviță.

Vremea în București

În Capitală, miercuri precipitaţiile se vor rări, dar pe parcursul zilei cerul va rămâne înnorat. Maxima zilei va ajunge la 6 grade Celsius, iar minima nu va scădea sub 1 grad Celsius. Miercuri, vântul va sufla slab în Bucureşti.

Vremea în Constanța

Miercuri, 23 ianuarie, pe litoral vremea va cunoaşte o încălzire, dar precipitaţiile vor fi prezente, conform datelor furnizate de ANM. Va ploua în mare parte din zi, iar maxima va atinge valoarea de 11 grade Celsius. Minima nu va coborî la mai puţin de 6 grade Celsius. Vântul în schimb va sufla tare la Constanţa, atingând viteze de 27 de kilometri pe oră.

Vremea în Iași

La Iaşi, miercuri, 23 ianuarie, sunt aşteptate ploi şi ninsori. Prognoza meteo arată precipitaţii abundente la Iaşi și precipitații mixte, ploaie și zăpadă, conform accuweather. Maxima zile va atinge valoare de 2 grade Celsius, iar minina va coborî la -4 grade. Vântul va sufla slab până la moderat, miercuri la Iași.

Vremea în Brașov

Brașovenii vor avea parte de precipitații miercuri, 23 ianuarie, conform ANM.  Chiar dacă vremea se încălzește în orașul de sub Tâmpa, precipitațiile se păstrează pe arii izolate. Acestea vor fi sub formă de ploaie și lapoviță. Maxima zilei va urca până la valoare de 6 grade Celsius, iar minima atinge valoarea de -1 grad Celsius. Vântul va sufla destul de slab.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj – Napoca se încălzește ușor, iar precipitațiile vor apărea miercuri doar izolat sub formă de ninsoare. Maxima zilei va atinge valoarea de 2 grade Celsius, în tim ce minina coboară până la valoarea de -4 grade. Vântul va sufla slab.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×