Prognoza meteo marți, 22 ianuarie. Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj! Unde va ninge

Prognoza meteo marți, 22 ianuarie. Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj! Unde va ningeGALERIE FOTO
Prognoza meteo marți, 22 ianuarie. Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj! Unde va ninge

Meteorologii anunță ninsori în mare parte din țară pentru marți, 22 ianuarie. ANM a dat și o atenționare de vreme severă pentru următoarele două zile. Aceasta intră în vigore în această noapte la ora 5:00 și expiră miercuri 23 ianuarie la ora 14:00. În București, Constanța și Brașov, precipitațiile sunt slabe, dar la Iași și în Cluj sunt așteptate mâine ninsori și viscol, conform datelor furnizate de ANM.

„În intervalul  22 ianuarie, ora 05 – 23 ianuarie, ora 14, aria ninsorilor va cuprinde treptat cea mai mare parte a țării, începând cu regiunile sud-vestice. În Munții Banatului, în Carpații Meridionali, nordul și vestul Olteniei, sudul Banatului, precum și în nord-vestul Munteniei ninsorile vor fi moderate cantitativ, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent. Vântul se va intensifica în zonele montane, la început mai ales în Munții Banatului, apoi îndeosebi pe crestele Carpaților Meridionali și va avea, în general, viteze de 65…80 km/h, viscolind ninsoarea și determinând diminuarea vizibilității.”, se arată în atenționarea dată de Administrația Națională de Meteorologie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prognoza meteo marți, 22 ianuarie!  Ninge la Iași și Cluj

Pentru marți, 22 ianuarie, vremea în București, Iași, Constanța, Brașov și Cluj se anunță cu precipitații sub formă de ninsoare. De asemenea vântul se va intensifica și va viscoli zăpada. „Începând din noaptea de marți spre miercuri (22/23 ianuarie) și în cursul zilei de miercuri (23 ianuarie), în regiunile vestice, sudice și sud-estice vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ploaie, favorizând formarea poleiului.”, se anunță într-o atenționare ANM.

Vremea în București

Marți, 22 ianuarie, în București cerul va fi acoperit și sunt șanse de precipitații, dar slabe cantitativ. Pe parcursul zilei maxima va urca până la două grade Celsius, iar minima se va situa în jurul valorii de zero grade pe timpul nopții. Vântul se va intesifica și va sufla cu viteze de până la 18 km/h.

Vremea în Constanța

La Constanța, marți 22 ianuarie, cerul va fi mai mult acoperit cu șanse de ploaie mai ales spre seară. Maxima zilei va fi de 4 grade Celsius, dar vântul va sufla tare, atingând viteze de 23 de km.h. Minima nu va coborî sub 0 grade Celsius.

Vremea în Iași

Marți, ieșenii vor avea parte de ninsori, conform prognozei ANM. Pe data de 22 ianuarie, la Iași va ninge pe parcursul zilei și termometrul nu va arăta valori mai mari de -2 grade Celsius. Minina nu coboară foarte mult, doar până la -3 grade. Vântul va sufla destul de tare, viscolind pe alocuri zăpada.

Vremea în Brașov

Marți, 22 ianuarie va aduce o vreme calmă în Brașov, conform accuweather. Nu se vor semnala precipitații decât izolat și nici vântul nu va sufla cu putere. Maxima zilei la Brașov va atinge valoarea de 2 grade Celsius, în timp ce minima se va situa în jurul valorii de -1 grad.

Vremea în Cluj-Napoca

Prognoza pentru ziua de marți, 22 ianuarie, anunță precipitații sub formă de ninsoare pentru clujeni. Maxima zilei va ajunge la 1 grad Celsius și va ninge pe timpul zilei, dar și spre seară. Minima coboară la -2 grade Celsius. Vântul va sufla slab și pe arii restrânse, viscolind zăpada.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×