Meteo săptămâna 21-27 ianuarie: se răcește în toată țara! Unde este cel mai frig

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
20/01/2019, 15:01
Meteo săptămâna 21-27 ianuarie: se răcește în toată țara! Unde este cel mai frig GALERIE FOTO
Meteo săptămâna 21-27 ianuarie: se răcește în toată țara! Unde este cel mai frig

Meteorologii anunță o schimbare a vremii pentru săptămâna 21-27 ianuarie. Temperaturile sunt în scădere în toată țara în zilele următoare. Frigul va pune din nou stăpânire pe majoritatea regiunilor. Se vor semnala și ninsori mai ales la munte, iar vântul va viscoli zăpada izolat.

Prognoza meteo pentru săptămâna 21-27 ianuarie 2019 este una care dă fiori reci. Gerul va reveni, după ce în această săptămână temepraturile au stat peste zero grade, ba chiar și mult peste, în mare parte din țară. Începând cu data de 21 ianuarie se va răci accentuat în toată țara. Vremea se va menţine în general închisă și vor apărea precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare la munte şi în regiunile nordice şi mixte în rest. Acestea vor favoriza formarea poleiului. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări locale în estul şi sud-estul ţării, conform ANM.

Meteo săptămâna 21-27 ianuarie! Vremea se răcește ușor în toată țara, vom avea ploi și ninsori

Prognoza meteo pentru săptămâna 21 -27 ianuarie se anunță cu ploi și ninsori, dar și cu temperaturi ușor mai scăzute decât cele din săptămâna care s-a încheiat. Va ninge la munte, iar maximele pe timpul zile în toată țara vor scădea cu 1-2 grade Celsius în medie.

Joi și vineri vom avea precipitații sub formă de ploui în sud, est și sud-est, comform prognozei ANM

Prognza meteo săptămâna viitoare Muntenia

În intervalul 21-27 ianuarie, valorile termice pe timpul zilei vor scădea treptat până la o medie a maximelor de 1 grad, conform ANM. Temperaturile minime vor avea o evoluție similară cu cea a maximelor și vor fi, în medie, sub 0 grade pe toată durata de prognoză. Cele mai reci dimineți vor fi pe 23 și 24 ianurie, când media valorilor termice minime va fi în jur de de -6 grade. Precipitații slabe cantitativ, se vor semnala cu caracter temporar, îndeosebi pe finalul săptămânii.

Prognza meteo săptămâna viitoare Transilvania

Începând din 21 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea ușor.  În perioada 21 – 27 ianuarie vom avea o medie zilnică spre 2 grade Celsius. Temperaturile minime vor fi negative pe tot parcursul intervalului și se vor situa în medie între -6 și -2 grade. Precipitații, slabe cantitativ, se vor semnala aproape zilnic,în săptămâna care urmează.

Prognza meteo săptămâna viitoare Moldova

În intervalul 21- 27 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea treptat până la o medie a maximelor de -2 grade, conform accuweather. Temperaturile minime vor avea o evoluție similară cu cea a maximelor și vor fi, în medie, sub 0 grade pe toată durata de prognoză. Cel mai frig în Molfdova în săptămâna care urmează va fi în dimineața de 23 ianurie, când media valorilor termice minime va fi de -7…-6 grade. Precipitații slabe cantitativ, se vor semnala cu caracter temporar.

23 ianuarie va aduce cea mai scăzută temperatură pentru această săptămână

Prognza meteo săptămâna viitoare Oltenia

În intervalul 21-27 ianuarie, valorile maxime pe timpul zilei vor scădea. Se va ajumge la o valoare medie a maximelor de 1…2 grad. Spre finalul săptămânii acestea vor mai crește ușor. Temperaturile minime vor avea și ele evoluții oscilante și se vor situa, în medie, sub 0 grade pe toată durata de prognoză. Ca și în celelalte regiuni dimineața zilei de 23 ianurie va aduce temepratura cea mai scăzută ți în Oltenia, undeva în jurul valorii de -7…-6 grade. Precipitații slabe cantitativ, se vor semnala cu caracter temporar.

Prognza meteo săptămâna viitoare Banat

Începând din 21 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea din nou. Acestea vor ajunge la o medie de 1…2 grade în prima parte a săptămânii, după care va urma o ușoară creștere. Temperaturile minime vor avea o evoluție similară cu cea a maximelor și se vor situa în medie sub 0 grade pe toată durata de prognoză. Precipitațiile, în general slabe cantitativ, se vor semnala aproape zilnic în cursul intervalului de prognoză.

Prognza meteo săptămâna viitoare Crișana

Începând din data de 21 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea. Acestea vor ajunge la valori medii de 0…1 grad în în primele trei zile ale săptămânii, după care va urma o ușoară creștere. Temperaturile minime vor avea o evoluție similară cu cea a maximelor și se vor situa în medie sub 0 grade pe toată durata de prognoză. Precipitații, în general slabe cantitativ, se vor semnala cu caracter temporar pe toată durata intervalului de prognoză.

Precipitațiile se vor semnala cu caracter temporar în următoarea săptămână în toată țara

Prognza meteo săptămâna viitoare Maramureș

Începând din 21 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea ușor și vor ajunge spre o medie de -1…0 grade în perioada 21 – 23 ianuarie. Spre finalul săptămânii acestea vor înregistra o ușoară creștere. Temperaturile minime vor fi negative pe tot parcursul intervalului și se vor situa în medie între -4 și -2 grade. Precipitațiile se vor semnala cu caracter temporar în următoarea săptămână, dar vor fi în general slabe.

Prognza meteo săptămâna viitoare Dobrogea

În intervalul 21 -27 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea treptat, conform ANM.  Temperaturile minime vor avea o evoluție similară cu cea a maximelor și vor fi, în medie, sub 2 grade pe toată durata de prognoză. Dimineața zilei de 23 ianurie va înregistra valoarea minimă cu o temperatură în jur de -4 grade. Precipitații vor apărea izolat și în general slabe cantitativ.

Cum este vremea săptămâna viitoare la munte

Începând din 21 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea treptat. În primele zile ale săptămânii, în perioada 21 – 23 ianuarie, acestea vor avea o medie de -4 grade Celsius, după care va urma o ușoară creștere spre -2 grade. Temperaturile minime se vor situa, în medie, între -8 și -5 grade. Vor fi ninsori moderate și local însemnate cantitativ în primele zile ale săptămânii. În restul intervalului se vor semnala zilnic precipitații în general slabe, predominant ninsori.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×