Cum va fi vremea în minivacanța din 24 ianuarie! Veștile nu sunt cele mai bune

Claudiu Surmei   
în Prognoza meteo
18/01/2019, 18:22
Cum va fi vremea în minivacanța din 24 ianuarie! Veștile nu sunt cele mai bune GALERIE FOTO
Vremea va fi rece în toată țara în minivacanța din 24 ianuarie

Meteorologii anunță o vreme deosebit de rece în minivacanța din 24 ianuarie. Cei care și-au făcut planuri pentru Ziua Unirii Principatelor Române trebuie să știe că în București vor fi temperaturi cuprinse între -2 și 2 grade Celsius, iar pe timpul nopții va ninge. Vremea va fi extrem de rece la munte, unde mercurul poate coborî în termometre până la -14 grade Celsius.

Șansele de precipitații în Capitală vor fi extrem de scăzute pe 24 ianuarie, cerul va fi înnorat, iar vântul va sufla ușor din Est-Nord-Est, cu 15-25 km/h atât în timpul zilei cât și în timpul nopții, care vine nu ninsori în urma cărora se va depune un strat de zăpadă de 3-7 centimetri. Temperaturile vor fi cuprinse, joi, între -2 și 2 grade Celsius.

În week-end-ul viitor se întorc ninsorile
În week-end-ul viitor se întorc ninsorile

Vremea va fi rece în toată țara în minivacanța din 24 ianuarie

Și la munte vremea va fi foarte rece de Ziua Unirii Principatelor Române. Meteorologii anunță temperaturi care se vor încrada între -4 și 2 grade Celsius, iar pe parcursul zilei nu vor fi condiții de ninsoare. În cazul în care veți beneficia de o minivacanță prelungită de 24 ianuarie, trebuie să vă puneți în bagaje haine foarte groase, asta pentru că în week-end-ul viitor sunt anunțate temperaturi minime de -14 grade Celsius (duminică noaptea), iar maximele nu vor depăși -5 grade Celsius. La munte va ninge și se va depune un strat gros de zăpadă.

Nici la București vremea nu va fi mai blândă. Se anunță ninsori și burniță înghețată pe timpul nopții dintre 26 și 27 ianuarie, cu temperaturi cuprinse între -10 și -9 grade Celsius. În timpul zilei mercurul va urca în termometre doar până în jurul valorilor -1…-3 grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×