Prognoza meteo miercuri 2 ianuarie 2019! Cum va fi vremea în a doua zi din 2019 în București, Iași, Constanța sau Cluj

Ciprian Postolache   
în Prognoza meteo
01/01/2019, 18:23
Prognoza meteo miercuri 2 ianuarie 2019! Cum va fi vremea în a doua zi din 2019 în București, Iași, Constanța sau Cluj GALERIE FOTO
Vremea în a doua zi din 2019 în București, Iași, Constanța sau Cluj

Vremea pe 2 ianuarie se răcește în țară, mai ales în partea de vest. Prognoza meteo se anunță cu precipitații abundente: ninsori, ploaie sau lapoviță, dar vor fi slabe și izolate. În București vor fi maximum 5 grade.

În țară, noaptea de marți spre miercuri va aduce înnorări accentuate, iar treptat dinspre nord-vest aria precipitaţiilor va fi în extindere şi va cuprinde tot restul țării. Acestea vor fi mai ales sub formă de ninsoare, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent în Maramureș în nordul Transilvaniei şi al Carpaţilor Orientali. Temperaturile minime sunt apropiate de cele normale pentru această perioadă și sunt între -8 şi 1 grad.

Prognoza meteo miercuri 2 ianuarie 2019! Se răcește în toată țara

Miercuri, vremea se răcește în toată țara. Vor apărea precipitații slabe cantitativ local și izolat pe arii restrânse noaptea. Sunt șanse de ninsoare, iar în Banat și în Crișana acestea vor fi și sub formă de lapoviță. Vântul se va intensifica în zonele de munte. Temperaturile în țară în ziua de miercuri se încadrează între -1 și 78 grade, iar minimele între -6 şi 1 grad

Cum va fi vremea în a doua zi din 2019 în București, Iași și Constanța sau Cluj

În a doua zi din an Bucureștiul, Constanța și Clujul vor avea parte de temperaturi normale pentru această perioadă cu slabe șanse de apariție a precipitațiilor. În Iași este posibilă apariția ploilor, în timp ce brașovenii vor avea parte de ninsoare în ziua de 2 ianurie.

Vremea în București

În București în a doua zi a anului 2019 vremea se anunță frumoasă. Temperatura maximă este de 6 grade, iar cerul va fi parțial înnorat. Vântul în schimb va sufla slab spre moderat, dar își va pierde din intesitate spre seară. Sunt șanse mici de precipitații, iar minima pe timpul nopții va coborî la -4 grade Celsius, conform ANM.

Vremea în Constanța

La malul mării, miercuri, 2 ianuarie 2019, cerul va fi parțial înnorat, iar maxima zilei va ajunge la 4 grade Celsius. Constănțenii vor avea parte de ceva intesificări ale vântului, iar umiditatea va ajunge la valoarea 78%. Minima zilei de miercuri la Constanța va ajunge la o valoare de -2 grade.

Vremea în Iași

Miercuri, 2 ianuarie 2019, ieșenii vor avea parte de precipitații slabe cantitativ. Acestea vor fi în mare parte sub formă de ploaie. Maxima zilei la Iași va fi de 4 grade Celsius, iar vântul va sufla slab pe tot parcursul zilei și va atinge o valoare de maxim 13 km/h.

Vremea în Cluj

Conform accuweather.com, în Cluj vrema se va răci în cursul zilei de miercuri, 2 ianuarie 2019. Vântul va sufla slab până la moderat, iar maxima zilei va atinge valoarea de doar 2 grade Celsius. în schimb nu se vor semnala precipitații, decât izolat pe arii restrânse, cu șanse mai mari spre seară.

Vremea în Brașov

În Brșov sunt așteptate ninsori slabe pe parcursului zilei de miercuri, 2 ianuarie. Vântul va sufla slab, iar maxima zilei ar putea ajunge la valoarea de 1 grad Celsius, în timp ce minima va coborî spre -4 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×