Prognoza meteo marți 1 ianuarie 2019! Cum va fi vremea în prima zi din 2019 în București, Iași, Constanța sau Cluj

Ciprian Postolache   
în Prognoza meteo
31/12/2018, 17:13
Prognoza meteo marți 1 ianuarie 2019! Cum va fi vremea în prima zi din 2019 în București, Iași, Constanța sau Cluj GALERIE FOTO
Vreme frumoasă în marile orașe pe 1 ianuarie 2019

Pe 1 ianuarie 2019 vremea este frumoasă în toată țara, conform prognozei ANM! În toate marile orașe soarele își va face apariția. În București, Iași, Constanța sau Cluj soarele va fi prezent  din prima zi a anului, iar în partea de sud valorile maximelor vor ajunge chiar și la 4 grade Celsius la Constanța.

În țară vremea va fi bună în prima parte a zilei. Spre după-amiază sunt așteptate izolat precipitații sub formă de ninsori. Conform meteorologilor, un vortex polar aduce în noul an temperaturi ceva mai scăzute, iar din 3 ianuarie se vor semnala și ninsori abundente, mai ales în partea de nord a țării.

Cum va fi vremea în prima zi din 2019 în București, Iași, Constanța sau Cluj

Bucureștiul, Constanța, în general toată zona de sud a țării nu va avea parte de precipitații în primele două zile ale anului 2019. În schimb partea de nord a țării va fi lovită de ninsori de pe data de 3 ianuarie, când precipitațiile se vor extinde treptat în toată țara.

Vremea în București

Pe 1 ianuarie 2019, Capitala va avea un cer parțial senin și o temperatură normală pentru această perioadă a anului în care termometrele vor arăta o maximă de 2 grade Celsius. Vântul va sufla slab spr moderat, în București, iar precipitațiile nu își vor face simțită prezența în prima zi din Noul An.

Vremea în Constanța

Constanța va avea parte de soare în prima zi din 2019. Pe litoral pentru această perioadă temperaturile sunt peste limita normală. Maxima zilei de 1 ianuarie va urca până la 4 grade. Vântul va sufla slab, iar precipitațiile ar putea fi prezente izolat spre seară.

Vremea în Iași

Iașiul are parte de un cer senin în prima zi din 2019. Pe 1 ianuarie vremea este frumoasă și maxima zilei ajunge la 3 grade Celsius. Vântul va sufla slab, iar precipitațiile vor fi prezente doar pe arii izolate. Unimidatea este în jurul valorii de 79%, în timp ce vântul va sufla cu o viteză de 16 km/h.

Vremea în Cluj

Și la Cluj soarele își va face apariția în prima zi a anului. Cerul va fi parțial înnorat pe 1 ianuarie, dar precipitațiile vor lipsi. Vântul va sufla slab, iar maxima zilei va fi de 2 grade Celsius. Minima pe timpul nopții va coborî la -1 grad.

Vremea în Brașov

Cer senin și la Brașov pe 1 ianuarie 2019, conform meteoromania. Temperaturile sunt ceva mai mici decât în partea de sud, dar și aici precipitațiile vor lipsi în prima zi a anului. Vântul va sufla slab, iar maxima zile va fi de doar 1 grad, în timp ce minima va fi de -4 grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×