Prognoza meteo marţi, 4 decembrie 2018. Vin ploile! Care sunt zonele afectate

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Prognoza meteo
03/12/2018, 18:54
Prognoza meteo marţi, 4 decembrie 2018. Vin ploile! Care sunt zonele afectate
Prognoza meteo pentru 4 decembrie: se anunţă ploi

Vremea se va ameliora faţă de zilele precedente, însă meteorologii anunţă că la munte vremea va fi mohorâtă, cu ploi pe timpul nopţii. Un alt front atmosferic va aborda regiunile intracarpatice şi va ploua pe arii extinse, urmând ca la munte cantităţile de apă să fie până la 10 mm. Prognoza meteo pentru marţi, 4 decembrie 2018, poate fi citită în rândurile de mai jos.

Vântul va sufla slab în cea mai mare parte a ţării, până la moderat, iar temperaturile maxime se vor situa în general între 2 şi 7 grade Celsius în Trasilvania şi Maramureş, 5-10 grade în Banat și Crișana și 2-7 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Prognoza meteo marţi, 4 decembrie 2018

La munte va ploua pe parcursul nopții, iar ziua va fi mohorâtă, cu temperaturi uşor ridicate. De miercuri, vremea se va schimba complet, iar temperaturile scad până la – 7 grade Celsius, când vor apărea şi fenomene de ploaie şi lapoviţă.

Prognoza meteo în Constanţa, pe 4 decembrie
Prognoza meteo în Constanţa, pe 4 decembrie

Vremea în Constanța

Se anunţă nori joşi şi ceaţă, cu vânturi din direcţia nord-vest de 9 km pe oră şi rafale de 13 km pe oră. Nu vor fi precipitaţii, iar maxima zilei se va situa la 6 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 1 grad. Noaptea va sufla vântul şi vor fi rafale de 22 km pe oră.

Vremea în Iaşi, marţi, 4 decembrie
Vremea în Iaşi, marţi, 4 decembrie

Vremea în Iaşi

Se anunţă ploi şi rafale de vânt moderate. Maxima va fi de un grad Celsius, în timp ce minima nopţii va fi de -1 grad Celsius. Pe timpul nopţii se anunţă ploi îngheţate.

 

Vremea în Bucureşti, conform accuweather
Vremea în Bucureşti, conform accuweather

Vremea în Bucureşti

În Capitală, vremea se anunţă mohorâtă, cu cer închis, dar temperaturi pozitive pe timpul zilei. Vântul se ameliorează, iar maximele se încadrează între 0 şi -4 grade Celsius.

Vremea în Cluj
Vremea în Cluj

Vremea în Cluj

Prognoza meteo se anunţă cu ploi de scurtă durată, atât pe timpul zilei, cât şi pe timpul nopţii. Vântul va bate şi precipitaţiile vor persista până spre noapte când se vor accentua.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×