Prognoza meteo duminică, 2 decembrie 2018. Temperaturile cresc!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
01/12/2018, 15:33
Prognoza meteo duminică, 2 decembrie 2018. Temperaturile cresc!
Prognoza meteo de duminică, 2 decembrie 2018 arată că vor crește temperaturile

Conform prognozei meteo, duminică, 2 decembrie, temperaturile cresc! În cursul prânzului gradele din termometre se vor majora, însă dimineața gerul încă va persista. În nordul Moldovei, minimele sunt așteptate să mai coboare până spre -18 grade Celsius. În shcimb, spre partea de vest, cerul se va înnora, dar nu vor exista condiții pentru producerea precipitațiilor. Cu toate acestea, vântul va bate slab în majoritatea țării și cel mult slab până la moderat pe crestele munților.

În Transilvania, maxima zilei va fi între -2 și 3 grade Celsius, în Maramureș, 2-7 grade Celsius, iar în Banat și Crișana, -1 și 4 grade Celsius. În schimb, în Oltenia, Muntenia și Dobrogea vor fi cele mai scăzute valori care se încadrează între -5 si 0 grade Celsius.

Vremea în Constanța

prognoza meteo duminica 2 decembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Constanța

Conform accuweather, prognoza meteo de duminică, 2 decembrie 2018, anunță că maxima zilei va fi de 2 grade Celsius, care se va simți cu 3 grade Celsius. Procentul de precipitații va fi de 25%. Previziunile meteorologice prevestesc că va fi mai cald decât în zilele trecute. Vânturile bat din direcția de nord, nord-vest cu o intensitate de 7 kilometri pe oră. Minima serii este de -2 grade Celsius, care se simte ca -3. Procentul de precipitații este de 7%, iar cerul va fi senin. De asemenea, vântul va bate cu o putere de 7 kilometri pe oră.

Vremea în Iași

prognoza meteo duminica 2 decembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Iași pe 2 decembrie 2018

Previziunile meteorologilor arată că duminică, 2 decembrie 2018, maxima zilei este de -4 grade Celsius, care se va simți cu un grad mai puțin. Cerul va fi însorit spre parțial noros, iar vântul va bate cu o putere mică de 9 kilometri pe oră. Minima serii este de -9 grade Celsius, care se va simți ca -14 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla cu o intensitate de 13 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

prognoza meteo duminica 2 decembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Cluj pe 2 decembrie

Conform ANM, maxima zilei de duminică, 2 decembrie, la CLuj va fi de 2 grade Celsius, care se va simți cu un grad mai puțin. Cerul va fi parțial însorit, iar vânturile bat din direcția de sud-est, cu o putere de 7 kilometri pe oră. Minima serii a fost de -5 grade Celsius, cerul va fi parțial spre predominant noros, iar vântul bate cu o putere de 6 kiloemtri pe oră.

Vremea în Brașov

prognoza meteo duminica 2 decembrie
Prognoza meteo pentru cei aflați la Brașov

Previziunile meteorologilor anunță că duminică, 2 decembrie 2018, maxima zilei va fi de 3 grade Celsius, care se va simți cu 2 grade mai mult. Cerul va fi însorit spre parțial noros, iar vântul va sufla din direcția de est, cu o putere de 6 kilometri pe oră. Minima serii va fi de -6 grade Celsius, iar procentul de precipitații va fi de 1%. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla cu o intensitate de 6 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×