Prognoza meteo 12 septembrie. Vremea va fi frumoasă, dar va ploua izolat

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
11/09/2018, 20:50
Prognoza meteo 12 septembrie. Vremea va fi frumoasă, dar va ploua izolat
Prognoza meteo 12 septembrie. vremea va fi calduroasa, dar va mai ploua

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 12 septembrie. În regiunile sud-estice şi în zona Carpaţilor de Curbură, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă şi, mai ales ziua, vor fi înnorări, local averse şi descărcări electrice, iar vântul va avea intensificări.

În restul teritoriului, vremea va fi caldă şi predominant frumoasă, cu cer variabil. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade pe litoral şi 31 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime între 9 şi 19 grade, mai scăzute în depresiuni. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, izolat se va semnala ceaţă.

Vremea în Constanța

Constănțenii se vor bucura de o vreme relativ bună. Cerul va fi înnorat în prima parte a zilei, dar temperaturile vor urca până la 25 de grade Celsius. Turiștii ar putea prinde și puțină vreme de plajă. Temperatura minimă va scădea până la 18 grade Celsius. Șansele de furtună sunt mici, de 20%, potrivit accuweather.com. Vântul se va înteți și va sufla cu rafale de până la 32 de kilometri pe oră.

Vremea în Iași

Prognoza meteo valabilă pentru data de 12 septembrie aduce temperaturi ridicate în Iași. Acestea vor urca în termometre până la 25 de grade Celsius. Temperaturile minime vor scădea până la 14 grade Celsius. Cerul va fi mai mult înnorat, dar nu va ploua. Vântul va adia cu 17 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Clujenii se vor bucura de o zi călduroasă. Temperaturile maxime vor atinge 26 de grade Celsius, iar cele minime vor coborâ până la 11 grade Celsius. Prognoza meteo 12 septembrie amintește și despre câteva rafale de vânt, dar acestea nu vor depăși nici măcar 9 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

Brașovenii vor avea parte de o vreme mohorâtă pe 12 septembrie, dar nu va ploua, chiar dacă cerul va fi mai mult noros. Temperaturile maxime nu vor depăși 21 de grade Celsius, iar minimele vor coborâ până la 11 grade Celsius. Vântul va adia ușor, cu aproape 13 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×