Prognoza meteo marți 28 august 2018. Vremea se anunță instabilă în toată țara!

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/08/2018, 20:11
Prognoza meteo marți 28 august 2018. Vremea se anunță instabilă în toată țara!
Conform meteorologilor, prognoza meteo marți 28 august 2018, se anunță vreme instabilă, câteva ploi și posibil chiat inundații.

Prognoza meteo marți 28 august 2018 anunță vreme instabilă, câteva ploi și posibil chiat inundații. Ziua va fi una frumoasă în România cu câțiva nori, dar și puțin soare. Se vor localiza câteva averse slabe în nordul Moldovei. Vântul va fi moderat și în Delta Dunării pentru cei ce vor să se relaxeze acolo în ultimele zile de vacantă. Temperaturile maxime vor fi în intervalul 25 și 30 de grade în Transilvania, Banat, Maramureș și Crișana. 23-24 de grade Celsius vor fi în estul Transilvaniei.

 

Vremea la munte

La munte, conform accuweather, vom avea parte de furuni și temperaturi mult mai slabe decât în Bucurrești. Maxima zilei la munte va fi de doar 25 de garde Celsius, care se simt ca 29. Precipitațiile însă sunt de data aceasta îngrijorătoare. Procentul lor atinge 55%. Din direcția N se vor simți vânturi care vin cu 6 kilometri oe oră. Soarele va apărea pe cer după ora 06:00 și va apune după ora 20. În a doua parte a zilei, cerul va fi parțial spre predominant noros. Termometrele vor arăta 14 grade Celsius, cu precipitații mult mai scăzute decât pe timpul zilei, în valoare de 25%. Vânturile se intensifică și ajuns la 9 kilometri pe oră, iar rafalele rămân la 11 kilometri pe oră. Luna își va apărea pe cer la ora 21:16 și va apune după ora 9.

Vremea la mare

Pe litoralul românesc nu vor fi probleme. Turiștii pot sta liniștiți pe șezlonguri. Maxima zilei va fi de 32 de grade Celsius, ce se vor simți ca 33. Cu toate că temperaturile se anunță calde, vom avea parte și de nori. Precipitațiile sunt deloc îngrijorătoare, fiind de un procent mic: 1%. Vânturile însă se păstrează puternice, în valoare de 18 kilometri pe oră, iar rafalele aproape dublul lor, de 24 de kilometri. Indicele de ultraviolete are o putere slabă, de doar 5. Pe litoral, soarele va răsări la ora 06:23 și va apune în jurul orei 20. A doua parte a zilei are în termometre 20 de grade Celsius, care se simt ca 18. Cerul va fi senin, fără nicio precipitașie anunțată. Vânturile se păstrează aproape de aceleași valori ca și în timpul zilei, anume: 15 kilometri pe oră, cu rafale de 28. Luna își va face apariția pe cer la ora 21 și va apune după ora 09:00.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo 28 grade Celsius, Constanța.
Pe litoralul Românesc, conform accuweather, meteorologii anunță 32 de grade Celsius.

Pe litoralul Românesc, conform accuweather, meteorologii anunță 32 de grade Celsius în termometre. Maxima zilei se va simți cu un grad mai mult. Cu toate acestea, indicele de ultraviolete este moderat, în valoare de 5. Vânturile vin din direcția de NE, cu 18 kilometri pe oră, iar rafalele cu 24 de kiloemtri pe oră. Soarele își va face apariția după ora 06:00 și va dispărea de pe cer în jurul orei 19:50. În a doua parte a zilei, minima va fi de 20 de grade Celsius, ce se vor simți ca 18. Precipitațiile vor fi inexistente, de aceea cerul se păstrează senin. Seara, vânturile vin din direcția de N, cu 15 kilometri pe oră, față de în timpul zilei. Rafalele sunt în valoare de 28 de kilometri pe oră. Luna va apărea pe cer în jurul orei 21 și va apune puțin după ora 9.

Vremea în Iași

Prognoza meteo, Iași, 28 august 2018.
În Iași se anunță vreme cu nori și soare. Maxima zilei, conform accuwather, va fi de  30 de grade Celsius.

Citește și: Imagini în exclusivitate cu Anamaria Prodan și Tuncay, în oraș! Ai putea să juri că la mijloc e flirt în toată regula!

Citește și: La mulți ani, Horia Brenciu! Vedeta împlinește 46 de ani

Citește și: Străinii care ne împăduresc țara. Motivul pentru care au ales să facă asta

În Iași se anunță vreme cu nori și soare. Maxima zilei, conform accuwather, va fi de 30 de grade Celsius, care se vor simși cu un grad mai mult. Pe timpul zilei, precipitașiile sunt aproape inexistente, fiind în valoare doar de 6%. Din direcția N și NV vor fi vânturi de 13 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele mici, de 18 kilometri pe oră. Având o maximă de 30 de grade Celsius, indicele de ultraviolete are o valoare de 6; valoare ce poate fi îngrijătoare, fiind una înaltă. Soarele răsare la ora 06:23 și apune la ora 20. Minima nopții va fi de 16 grade Celsius. Meteorologii prevestesc o aversă de ploaie sau furtună, precipitațiile fiind de un procent ridicat: 55%. Vânturile vin din direcția de NV, cu 17 kilometri pe oră. Luna răsare după ora 21 și apune în jurul ore 9.

Vremea la CLuj

Prognoza meteo 28 august 2018, la Cluj.
În termometrele cetățenilor din Cluj se vor situa 26 de grade Celsius.

În termometrele cetățenilor din Cluj se vor situa 26 de grade Celsius. Meteorologii anunță o aversă de ploaie sau furtună, precipitațiile fiind de 55%. Vânturile vin din direcția de NV, cu 11 kilometri pe oră și rafale de 18 kilometri pe oră. Îndicele de ultraviolete are o valoare de 4, fiind unul moderat. Procentul de temperaturi este de 40%. Soarele va răsări la ora 06:39 și va apune după ora 20. În a doua parte a zilei va fi parțial spre predominant noros. Minima zilei va avea doar 12 grade Celsius. Însă, o dată cu venirea nopții, precipitațiile se micșorează și ajung la un procent de 3%. Din direcția de V, vânturile vin cu 7 kilometri pe oră, iar rafalele cu 15 kilometri pe oră. Luna își va face apariția pe cer după ora 21 și va apune la ora 09:23.

Vremea la Brasov

La Brașov, termometrele vor arăta o maximă de 28 de grade Celsius, care se vor simți ca 30. În schimb, precipitațiile vor apărea la orizont, fiind de 55%. Îndicele de ultraviolete este în valoare de 5. Procentul de furtuni are o valoare de 40%. În a doua parte a zilei, minima va fi de 12 grade Celsius. Precipitațiile vor fi în valaore de 25%, iar cerul va fi parțial spre predominant noros. Luna își va face apariția pe cer după ora 21 și va apune după ora 9.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×