Prognoza meteo miercuri 19 septembrie. Temperaturi mult mai ridicate decât ne-am fi așteptat

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/09/2018, 18:19
Prognoza meteo miercuri 19 septembrie. Temperaturi mult mai ridicate decât ne-am fi așteptat
Prognoza meteo pentru ziua de marți, 19 septembrie, se arată favorabilă pentru toate orasele.

Conform meteorologilor, ziua de miercuri, 19 septembrie, va avea temperaturi ce amintesc ușor de toamnă. Prognoza meteo se anunță călduroasă, mult prea călduroasă pentru anotimpul în care ne aflăm. Septembrie vine cu temperaturi ridicate. În partea de nord și centru a țării, termometrele vor arăta caracteristicile unui anotimp care nu corespunde deloc cu toamna. Cu toate acestea, precipitațiile continuă să fie deficitare, dar asta ănsă în partea de sud, est și vest a României.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru ziua de marti, 19 septembrie este una favorabila pentru cei aflati la mare
Prognoza meteo se anunță favorabilă pentru ziua de marți

Turiștii aflați la mare sau localnicii trebuie să știe că vor avea în termometre 24 de grade Celsius, care se vor simți cu un grad mai mult. Procentul de precipitații este deloc îngrijorător, fiind de 0%. Meteorologii prevăd un cer parțial însorit, conform accuweather. Vânturile, pe timp de zi, vin din direcția de est, nord-est, cu o putere de 17 kilometri pe oră. Rafalele vin și ele cu 22 de kilometri pe oră. Minima serii aduce 17 grade Cesius, care se simt ca 16. Procentul de precipitații se menține la fel de slab. Cerul este senin spre parțial noros, iar vânturile vin din direcția de est, nord-est, cu o putere de 15 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente, însă tot cu aceeași intensitate ca și în timpul zilei.

Citește și: Iarna vine mult mai repede, anul acesta! Ce se întâmplă cu vremea

Citește și: Viorica Dancilă, demisie pe caz de boală! Ipoteză șoc: Victor Negrescu i-ar lua locul

Citește și: Andreea Marin, apel disperat! ”Tuturor celor care se consideră prietenii mei!”

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru ziua de marti, 19 septembrie 2018
Cei aflați în Iași au parte de 26 de grade Celsius

Ieșenii au parte de 26 de grade Celsius în termometre. Procentul de precipitații este unul scăzut, aproape inexistent Cerul este parțian însorit, iar vînturile vin din direcția de sud, sud-est, cu 11 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente, însă cu o putere mică, de 17 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 4. Minima serii aduce 11 grade Celsius și un cer senin. Vânturile se păstrează slabe pe tot parcursul serii.

Vremea în CLuj

Prognoza meteo pentru ziua de marti 19 septembrie este una favorabila pentru clujeni
Cluj are o temperatură numai buna de plimbare pe timpul zilei

Cei aflați astăzi la Cluj trebuie să știe că pot să se plimbe nestingheriți fără probleme cauzate de vreme. Termometrele vor arăta 27 de grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Cerul este parțial însorit, iar vânturile vin din direcția de est, sud-est, cu 7 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este moderat, cu o valoare de 4. Minima serii este de 11 grade Celsius, care se simt ca 12. Procentul de precipitații este ca cel din timpul zilei, de 2%.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo se prevede una favorabila
Prognoza meteo pentru ziua de marți, 19 septembrie

Previziunile meteorologilor spun că cei aflați la Brașov sau oamenii locului trebuie să știe că astăzi au parte de 26 de grade Celsius, care se simt ca 29. Procentul de precipitații este deloc îngrijorător, fiind de 1%. Meteorologii prevăd un cer parțial însorit. Vânturile, pe timp de zi, vin din direcția de sud, sud-est, cu o putere de 6 kilometri pe oră. Rafalele vin și ele, tot cu o putere mică, în valoare de 9 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, care are o valoare de 4. Minima serii are în termometre 8 grade Celsius. Procentul de precipitații rămâne la fel de mic precum cel din timpul zilei. Cerul se păstrează mai mult senin, iar vânturile vin din direcția de sud, cu o putere de 6 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×