Prognoza meteo marți 18 septembrie. În sfârșit vremea ajunge să semene a toamnă!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
17/09/2018, 19:07
Prognoza meteo marți 18 septembrie. În sfârșit vremea ajunge să semene a toamnă!
Prognoza meteo pentru ziua de marți, 18 septembrie, anunță o vrem potrivită pentru acest anotimp în care ne aflăm. Toți am putea spune acum că vremea a început să semnene a toamnă.

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 18 septembrie, anunță o temperatură potrivită pentru  anotimpul în care ne aflăm. Toți am putea spune acum că previziunile meteo au început să semene a toamnă. De altfel, vremea în toată țara o să aibă valori termice medii, ce se vor situa în jurul normei climatologice. În general, gradele din termometre vor fi ușor ridicate decât normalul perioadei.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo de azi 18 septembrie 2018 se anunță favorabila
Prognoza meteo în Constanța, pentru ziua de marți

Turiștii sau locatarii de la mare trebuie să știe că vor avea parte de 24 de grade Celsius în termometre. Acestea se vor simți de fapt cu patru grade mai mult. Procentul de precipitații, pe timp de zi, este foarte scăzut și deloc îngrijorător, fiind de 3%. Meteorologii prevăr un cer însorit, dar vom avea parte și de vânturi. El vin din direcția de est, nord-est, cu 6 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente, cu o putere de 17 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este și el prezent, cu o valoare moderată, de 5.

Citește și: Raluca Podea, bătută de logodnicul ei? Am fotografiat-o cu ochii vineți, pe stradă!

Citește și:Ileana Stana Ionescu se retrage din teatru! Cum a ajuns să arate actrița

Citește și: Dan Bittman, în mijlocul unui scandal, după ce a prezentat un show al primarului PSD

Soarele iese din mare la ora 06:46 și dispare la ora 19:13. Minima serii le aduce constănțenilor 16 grade Celsius, care e vor simți ca 14. Cerul este parțial spre predominant noros, iar procentul de precipitații este unul tot la fel de scăzut ca cel din timpul zilei. Vânturile vin din direcția de est, nord-est, cu o putere de 13 kilometri pe oră. Rafalele vin și ele, dar cu 20 de kilometri pe oră. Luna răsare la ora 14:47 și apune la 00:12.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru ziua de marti 18 septembrie aduce 25 de grade celsius in termometre
La Iași se anunță 25 de grade Celsius

Meteorologii prevăd, conform accuweather, pentru ieșeni 25 de grade Celsius ca maximă a zilei. Ele se vor simți de fapt ca 27. Procentul de precipitații este unul extrem de mic, de 1%, iar cerul va fi acoperit de mult soare. Vânturile vin din direcția de sud-est, cu o putere de 7 kilometri pe oră, iar rafalele cu 11 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, de 4. Soarele răsare la ora 06:50 și apune la 19:17. Minima serii aduce 11 grade Celsius în termometre și un cer parțial noros. Vânturile vin din direcția de sud, sud-est, cu o putere de 9 kilometri pe oră, iar rafalele cu 11 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo pentru ziua de azi, marti 18 septembrie 2018 este una favorabila
La CLuj se anunță 27 de grade Celsius

Prognoza meteo le aduce o veste bună clujenilor. Aceștia vor avea parte de 26 de grade Celsius în ziua de marți. De asemenea, pot fi și mai fericiți când o să afle că procentul de precipitații este unul extrem de mic, în valoare de 2%. Indicele de ultraviolete este unul moderat, de 4. Vânturile vin din direcția de sud-est cu 7 kilometri pe oră, iar rafalele cu 13 kilometri pe oră. Pe timp de seară, termometrele vor arăta 10 grade Celsius, care se simt doar cu un grad mai mult. Procentul de precipitații rămâne la fel de mic precum cel din timpul zilei, iar cerul este unul senin spre parțial noros. Vânturile, pe timp de noapte, vin din direcția de sud-vest, cu 4 kilometri pe oră. Rafalele au și ele o putere foarte mică de 11 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

prognoza meteo azi 18 septembrie 2018
Cerul la Brașov va fi predominant însorit

Cei aflați la munte au parte de vești bune din partea vremii. Termometrele vor arăta 26 de grade Celsius, care se vor simți ca 26. Iar, și mai mare va fi bucuria când vor afla că procentul de precipitații este de 5%. Cerul este unul predominant însorit. Vânturile bat din direcția de sud, sud-est, cu 6 kilometri pe oră, iar rafalele cu 11 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 5. Minima serii este de 10 grade Celsius, iar cerul este mai mult senin. Procentul de precipitații este la fel de mic precum cel din timpul zilei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×