Prognoza meteo luni, 11 martie! Vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj: vânt puternic

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
10/03/2019, 18:43
Prognoza meteo luni, 11 martie! Vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj: vânt puternic GALERIE FOTO
Ce spun meteorologii despre prognoza de azi, 11 martie?

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță vânt pentru ziua de 11 martie. Aceștia au emis o atenționare de vreme rea. De la început de săptămână suntem întâmpinați cu intensificări ale vântului la munte și ninsori viscolite la peste 1800 de metri. De asemenea, rafale puternice de vânt vor fi în Capitală, iar pe timpul nopții vor fi ploi. La munte va sufla vântul, cu viteze de 80-90 de km/h și cu rafale puternice.

Prognoza meteo luni, 11 martie! Vreme rea

În afară de aceste avertizări de care ați pomenit, vorbim de rafale de peste 100 de kilometri pe oră în zona montană. În zona înaltă, mai ales a Carpaţilor Orientali şi Meridionali, se vor depăşi 100…120 km/h. La altitudini de peste 1.800 m, temporar, în cursul nopţii de duminică spre luni, va fi viscol.  

Prognoza meteo luni, 11 martie
Prognoza meteo luni, 11 martie

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea. Vântul va avea intensificări temporare în cursul zilei şi din nou în a doua parte a nopţii, cu rafale în general de 45…55 km/h. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 7 grade” , anunță meteorologul Dinu Mărășoiu.

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

Vremea în București pentru azi, 11 martie, va fi cu nori și soare. Temperaturile maxime arată 18 grade Celsius. Vânturi vin din partea de vest a României cu 18 km/h și cu rafale de 26 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 5 grade Celsius și perioade de ploaie. Vânturi vin din partea de nord cu 15 km/h și cu rafale de 26 de km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Vremea în iași aduce maxima de 15 grade Celsius și o vreme cu nori și soare. Vânturi vin din partea de vest-nord-vest cu 26 de km/h și cu rafale de 41 de km/h. Minima va fi de doare 2 grade Celsius și un cer predominant noros. Vânturi vin partea de nord-vest cu 7 km/h și cu rafale de 18 km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

În Constanța, în cursul zilei de luni, 11 martie, se anunță maxima de 17 garde Celsius și o vreme cu nori și soare. Vânturi vin din partea de vest-nord-vest cu 15 km/h și cu rafale de 26 de km. Noaptea vine cu maxima de doar 4 grade Celsius, alături de perioade de ploaie. Vânturi vin din direcția de est-nord-est cu 24 de km/h și cu rafale de 8 de km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Temperatura maximă în Brașov este de maxim 10 grade Celsius, alături de o vreme cu nori și soare. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 13 km/h și cu rafale de 22 de km/h. Noaptea aduce minim 0 garde Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din partea de nord-nord-vest a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

Temperatura maximă de azi, 11 martie, în Cluj, este de 11 grade Celsius, alături de o vreme cu nori și soare. Vânturi vin din partea de vest-nord-vest cu 26 de km/h și cu rafale de 35 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 0 garde Celsius și un cer parțial spre predominant însorit. Vânturi vin din partea de vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×