Prognoza meteo duminică, 10 martie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov

Bogdan Solomon   
în Prognoza meteo
09/03/2019, 18:07
Prognoza meteo duminică, 10 martie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov GALERIE FOTO
Cum va fi vremea pe 10 martie

Duminică, vremea se anunță destul de neplăcută, în cea mai mare parte a țării. Pe arii extinse vor apărea ploi, în Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș și nordul Moldovei. Cantități importante de apă se vor acumula local doar în Maramureș.

Cum va fi vremea duminică, 10 martie

Ziua de 10 martie va aduce temperaturi destul de ridicate, însă vântul va sufla cu putere în cea mai mare parte a țării, ajungând la munte, pe creste până la 80-100 km/h la rafală. Precipitațiile vor fi apropiate de valorile obișnuite pentru această perioadă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse  între 16 și 21 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Oltenia și 19-24 de grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova, ccu valori ceva mai   scăzute  în partea de sud a  litoralului, pe fondul influenței termice moderatoare a Mării Negre.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

Duminică cerul va fi predominant noros în Capitală, existând șanse să apară și câțiva stropi de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat, cu viteze de 32 km/h. Temperaturile se vor situa în jurul valorilor de 9 și 20 de grade Celsius.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Ieșenii vor avea parte de o vreme închisă pe toată durata zilei, cu temperaturi cuprinse între 8 și 14 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de 37 km/h. Cu toate acestea, șansele să apară câțiva stropi de ploaie sunt destul de mici.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

În Constanța, ziua va fi destul de mohorâtă, cu cer predominant noros, dar șanse minime de precipitații. Vântul va sufla cu o viteză de 35 km/h, iar valorile termice se vor situa între 9 și 18 grade Celsius. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 51%.

Vremea în Cluj

Vremea în Cluj - Napoca
Vremea în Cluj – Napoca

Clujenii vor avea parte de un cer parțial noros, cu temperaturi cuprinse între 7 și 13 grade Celsius. Nu este exclus să apară și câțiva strpăi de ploaie, însă pe arii restrânse. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 24 km/h.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

În Brașov, cerul va fi parțial noros,  existând șanse de precipitații. Vântul va sufla cu viteze de 29 km/h, în timp ce valorile termice se vor situa în jurul valorilor de 7 și 13 grade Celsius.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×