Prognoza meteo sâmbătă, 9 martie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj

Claudiu Surmei   
în Prognoza meteo
08/03/2019, 15:52
Prognoza meteo sâmbătă, 9 martie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj GALERIE FOTO
Prognoza meteo sâmbătă, 9 martie. Cum va fi vremea în vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj

Prognoza meteo sâmbătă, 9 martie. Meteorologii anunță unele ploi locale în Transilvania, Banat, Maramureș și nordul Moldovei și un regim termic mai apropiat cu câteva grade de media climatologică a perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 11 și 23 de grade Celsius.

Prognoza meteo sâmbătă, 9 martie

Prognoza meteo pentru ziua de zâmbătă, 9 martie vine cu temperaturi maxime care se vor încadra în general între 11 și 16 grade Celsius în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei, 18-23 de grade Celsius în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 14-19 grade Celsius în Moldova.

Sâmbătă, vremea va fi în continuare caldă, chiar deosebit de caldă în regiunile sudice și sud-estice, deși valorile termice vor fi în scădere față de astăzi îndeosebi în vest, centru și nord. Dimineața, izolat, vor fi condiții de ceață. Cerul va fi temporar noros și vor fi ploi care vor avea și caracter de aversă, posibil însoțite de descărcări electrice, local în vestul, nordul, centrul țării, în zonele deluroase și montane și doar izolat în rest.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În București, vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă. 5…6 grade Celsius dimineața și 19…20 de grade la amiază. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Temperatura minimă în Constanța va fi de 8 grade Celsius, în timp ce maxima va fi de 16 grade. Cerul va fi mai mult noros, iar umiditatea de 69%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Vremea va fi caldă și la Iași, cu valori termice minime de 7 grade Celsius și maxime de 16 grade. Cerul va fi mai mult noros și vântul va sufla slab.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca
La Cluj va ploua în reprize scurte și vântul va sufla slab. Temperatura minimă: 6 grade Celsius. Maxima: 14 grade Celsius.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×