Cum va fi vremea la munte și la mare în weekend. ANM a publicat prognoza meteo pentru 8-10 martie

Raluca Ogaru    Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
07/03/2019, 15:44
Cum va fi vremea la munte și la mare în weekend. ANM a publicat prognoza meteo pentru 8-10 martie GALERIE FOTO
Cum va fi vremea la munte și la mare în weekend

Cum va fi vremea la munte și la mare în weekend. ANM a publicat prognoza meteo pentru 8-10 martie. Se nunță vreme frumoasă și deosebit de caldă, cu cer mai mult senin și vânt care va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 3…5 grade Celsius.

ANM a publicat prognoza meteo pentru 8-10 martie

Vineri, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la munte, în nord-vest și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 21 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 9 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață. La București, temperatura maximă se va situa în jurul a 20 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 5…7 grade

Sâmbătă, vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în sud, centru și nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 12 și 20 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 9 grade. În Capitală, temperatura maximă va fi de 19…20 de grade Celsius, iar cea minimă de 6…7 grade.

ANM a publicat prognoza meteo pentru 8-10 martie
ANM a publicat prognoza meteo pentru 8-10 martie

Cum va fi vremea la munte și la mare în weekend

Duminică, cerul va avea înnorări în majoritatea zonelor și îndeosebi în a doua parte a intervalului va ploua, local în vestul, centrul și nordul țării și pe arii mai restrânse în rest. În zona montană vor fi precipitații mixte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 18 grade, iar cele minime între 1 și 9 grade, mai scăzute în depresiuni.

La București, temperatura maximă va fi de 18…19 grade Celsius, iar cea minimă de 4…6 grade. Deși valorile termice vor fi în scădere față de ziua anterioară, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această dată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×