Prognoza meteo luni, 11 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: temperaturile blânde își fac apariția

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
10/02/2019, 16:02
Prognoza meteo luni, 11 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: temperaturile blânde își fac apariția GALERIE FOTO
Ce spun meteorologii despre vremea de azi, 11 februarie?

Meterologii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat că vremea de azi, 11 februarie, aduce temperaturi calde. De asemenea, weekend-ul a fost unul blând, soarele fiind zărit pe toată durata după-amiezii. Vremea pentru luni se anunță mai caldă pentru această perioadă în care ne aflăm.

Cerul este variabil, alături de câțiva nori, iar pe arii restrânse, vor fi ploi slabe. Acestea se anunță în prima parte a zilei, în special în partea de nord și centrul teritoriului României. Cum arată vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj?

Prognoza meteo luni, 11 februarie! Vin temperaturi calde!

Temperaturile maxime în cursul zilei de luni, 11 februarie, sunt cuprinse între 3 grade în estul Transilvaniei și 12 grade în Banat. Minimele se anunță a fi cuprinse între -12 grade Celsius în estul Transilvaniei și 8 grade Celsius în Dealurile de Vest. Noaptea se indică ceață, în sudul și sud-estul teritoriului.

Prognoza meteo luni, 11 februarie
Prognoza meteo luni, 11 februarie

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

Pentru București, în ziua de luni, se anunță maxima de 11 grade Celsius și nori joși și ceață. Vânturi vin din partea de sud cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h. Noaptea aduce 3 grade Celsius și perioade de ploaie. Vânturi vin din partea de sud-sud-est cu 9 km/h și cu rafale de 22 de km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Meteorologii anunță maxima de 8 grade Celsius pentru azi, 11 februarie, alături de un cer noros. Vânturi vin din partea de sud-sud-est cu 20 de km/h și cu rafale de 28 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 0 grade Celsius și perioade de ninsoare. Vânturi vin din partea de sud a teritoriului Româneiei cu 13 km/h și cu rafale de 24 de km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Maxima pentru azi, luni, este de 12 grade Celsius și o ploaie scurtă. Vânturi vin din partea de sud a teritoriului Româneie cu 8 km/h și cu rafale de 13 km/h. Noaptea aduce minima de 0 grade Celsius și perioade de ninsoare. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Maxima pentru 11 februarie este de 11 grade Celsius, alături de un cer cu nori și soare. Vânturi vin din partea de sud a teritoriului cu 18 km/h și cu rafale de 28 km/h. Minima nopții este de 5 garde Celsius, alături de perioade cu ploi. Vânturi vin din partea de sud-sud-vest cu 20 de km/h și cu rafale de 28 de km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

Maxima zilei de luni, 11 februarie, are maxima de 9 grade Celsius, alături de o ploaie scurtă. Vânturi vin din partea de sud cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h. Noaptea aduce minima de 1 grad Celsius și perioade de ninsoare. Vânturi vin dinspre nord-vest cu 18 km/h și cu rafale de 37 de km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×