Prognoza meteo duminică, 10 februarie! Vremea în București, Iași, Brașov, Constanța sau Cluj: valorile termice vor coborâ

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
09/02/2019, 16:38
Prognoza meteo duminică, 10 februarie! Vremea în București, Iași, Brașov, Constanța sau Cluj: valorile termice vor coborâ GALERIE FOTO
Ce spun meteorologii despre vremea de duminică, 10 februarie

Prognoza meteo pentru duminică, 10 februarie, este una destul de capricioasă. După ploaie de gheață, temperaturi de primăvară și alte fenomene ciudate, avem o vreme destul de schimbătoare. În timpul zilei vom avea temperaturi de până la 11 grade Celsius, iar pe timpul nopții, ne putem aștepta la pragul de ger.

Estimările pentru luna februarie sunt realizate de către Centrul European pentur prognoza de la Reading Anglia. Gradul de realizare este de aproximativ 60%. Fenomenele extreme prezentate până în data de 10 februarie au fost de scurtă durată de manifestare.

Prognoza meteo pentru duminică, 10 februarie

Specialiștii de la Administrația Națională de Metorologie au anunțat, în prognoza pentru întreaga lună februarie, că aceasta este a treia și ultima iarnă în care temperaturile vor fi ceva mai blânde decât normalul perioadei. Media climatologică anuală a fost anunțată de -1 grad Celsius,în sud, est și vestul teritoriului României.

Prognoza duminică, 10 februarie
Prognoza duminică, 10 februarie

Precipitațiile se situează în jurul a 40 de litri/mp, valoare mai ridicată decât media multianuală lunară care indică 31,6 litri/mp.

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

Pentru București, pentru ziua de duminică, 10 februarie, se anunță maxima de 8 grade Celsius și ceva nori și soare pe cer. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Noaptea aduce minima de doar -1 grad Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin dinspre sud-vest a teritoriului României cu 4 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vreme în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Pentru Iași se arată vreme cu nori și soare și maxima de 5 grade Celsius pentru azi, 10 februarie. Vânturi vin din partea de sud-sud-est cu 11 km/h și rafale de 17 km/h. Noaptea aduce minima de doar 0 grade Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din direcția zonelor de sud-sud-est a teritorului României cu 18 km/h și cu rafale de 24 km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Pentru brașoveni se anunță maxima de 8 grade Celsius pe timpul zilei, alături de vreme cu nori și soare. Vânturi vin din partea de sud-est a teritoriului României cu 4 km/h și cu rafale de 9 km/h. Minima din a doua jumătate a zilei de duminică este de -2 grade Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin dinspre zona de sud cu 7 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Maxima în Constanța pentru 10 februarie este de 7 grade Celsius și o vreme cu nori și soare. Vânturi vin din partea de sud-vest a teritoriului României cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. Noaptea aduce minima de doar 3 grade Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin dinspre zona de sud cu 15 km/h și cu rafale de 22 de km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

În Cluj, în cursul zilei de duminică, 10 februarie, se anunță maxima de 7 grade Celsius și o vreme cu nori și soare, Vânturi vin din partea de sud-est a teritoriului României cu 11 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea aduce un cer noros și minima de 1 grad Celsius. Vânturi vin dinspre sud-sud-est cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×