Prognoza meteo duminică, 3 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: veremea se încălzește

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
02/02/2019, 19:24
Prognoza meteo duminică, 3 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: veremea se încălzește
Iată ce spun meteorologii pentru vremea de duminică, 3 februarie!

Specialiștii de la Administrața Națională de Meterologie anunță că vremea se încălzește! Vremea va avea câteva zile din luna februarie vreme foarte bună, potrivită mai degrabă lunii aprilie, iar de la jumătate  va veni din nou ploaia înghețată, fenomentul care a uimit pe toată lumea.

„Zăpada se va umezi puternic în partea superioara și se va topi, iar apa rezultată se va acumula în pelicule deasupra straturilor mai dure din interior, pelicule peste care, spontan, straturile instabile din partea superioară vor aluneca cu ușurință”,  arată meteorologii pentru vremea la munte.

Prognoza meteo pentru duminică, 3 februarie! Temperaturile calde se resimt

Vreme caldă pentru ziua de3 februarie
Vreme caldă pentru ziua de3 februarie

Vreme în București

Vreme București
Vreme București

În București se anunță maxima de 12 grade Celsius, alături de un cer predominant noros. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Noaptea aduce minim 4 grade Celsius și o înnorare accentuată. Vânturi vin din partea de nord-est a teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Pentru cei din Iași se anunță maxima de 8 grade Celsius și un cer predominant noros. Vânturi vin din partea de sud-est a teritoriului României cu 17 km/h și cu rafale de 22 de km/h. Noaptea vine cu minima de 4 grade Celsius și un cer cu nori joși. Vânturi vin din partea de sud-est cu 15 km/h și cu rafale de 20 de km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

În Constanța se arată maxima de 13 grade Celsius și un cer rpedominant noros. Vânturi vin dinspre zona de sud a teritoriului României cu 20 de km/h și cu rafale de 30 de km/h. Noaptea vine cu doar 7 grade Celsius și cu un cer parțial noros. Vânturi vin din partea de sud cu 18 km/h și cu rafale de 26 de km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Pentur brașoveni se anunță maxima de 14 grade Celsius și un cer rpedominant nors. Vânturi vin din partea de sud cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Noaptea aduce minima de 3 grade Celsius și un cer noros. Vânturi vin din partea de sud a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

Maxima pentru Cluj-Napoca este de 12 grade Celsius, alături de un cer predominant noros. Vânturi vin din partea de sud-est cu 11 km/h și cu rafale de 15 km/h. Minima nopții este de 4 grade Celsius, alături de un cer parțial noros. Vânturi vin din partea de sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×