Prognoza meteo luni 1 octombrie. Temperaturile scad și mai mult!

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
30/09/2018, 21:11
Prognoza meteo luni 1 octombrie. Temperaturile scad și mai mult!
Prognoza meteo pentru ziua de luni, 1 octombrie, 2018

Conform prognozei meteo, ziua de luni, 1 octombrie, temperaturile scad considerabil. A doua lună de toamnă se pare că aduce în sfârșit temperaturi pe care le putem considera potrivite cu anotimpul în care suntem. Acestea sunt încadrate între 5 și 7 grade Celsius. Iar, cu toate că vom găsi mai puține grade în termemotre, cerul va fi în continuare parțial însorit. Precipitațiile vor veni și ele, însă într-o cantitate mică. Pe litoral și la mare în schimb se va simți toamna în toată regula, vântul făcându-și treaba și bătând cu o putere mare.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru ziua de luni 1 octombrie este una care are în plin plan ploi
Prognoza meteo pentru ziua de luni, la Constanța

Constănțenii, conform accuweather, au parte în prima zi de săptămână de 20 de grade Celsius, care se simt ca 18. Cu toate acestea, procentul de precipitații este unul mare, de 65%. Meteorologii anunță ploi în perioade scurte. Vânturile vin din direcția de est, nord-est, cu o putere de 18 kilometri pe oră, iar rafalele cu 26 de kilometri pe oră. Indicele de ultaviolete o să înceapă să nu mai intereseze pe nimeni, căci a venit, a venit toamna. Dar, pentru curioși, el este unul minin, în valoare de 1. Procentul de furtuni este slab, de 1%. Minima serii este una de 15 grade Celsius, care se simt doar cu un grad mai puțin. Meteorologii prevăd o aversă de ploaie, conform și procentului de precipitații, care este de 54%.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru ziua de luni, 1 octombrie, este una care are în prim-plan toamna
Prognoza meteo de luni, pentru ieșeni

Ieșenii au parte luni de 18 grade Celsius, care se simt cu un grad mai puțin. Procentul de precipitații este unul mic, de 15%. Previziunile meteorologilor prevăd un cer cu nori și soare. Vânturile vin din direcția de sud-est, cu o putere de 11 kilometri pe oră, iar rafalele cu 17 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat în valoare de 3. Minima serii este de 10 grade Celsius, iar procentul de precipitații se mărește spre seară, fiind de 25%. Vânturile vin din direcția de sud, sud-est, cu o intensitate mică, de 7 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo pentru ziua de luni, 1 octombrie, este una care are în prim-plan toamna
Prognoza meteo pentru 1 octombrie, la Cluj

Clujenii vor găsi în termometre ca maximă a zilei 19 grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Procentul de precipitații este unul de luat în seamă, fiind de 25%. Previziunile meteorologilor anunță că cerul va fi parțial însorit. Vânturile vin din direcția de sud-est, cu o intensitate de 11 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete rămâne unul destul de puternic, în valoare de 4. Minima serii va fi de 6 grade Celsius, care se simt ca 8. Procentul de precipitații rămâne unul destul de mare, de 21%. Meteorologii anunță un cer parțial spre predominant noros.

Citește și: Un om a fost înjunghiat într-un metrou din Londra!

Citește și: Valentina Pelinel, ghinion înainte de nuntă! Uite ce i s-a întâmplat

Citește și: Maria Ghiorghiu are o nouă prevestire! ”Vom auzi de mai mulți oameni răniți”

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru ziua de duminică, 1 octomrbie, este una care are în prim-plan toamna
Prognoza meteo pentru brașoveni, pentru data de 1 octombrie

Localnicii sau cei aflați la munte trebuie să știe că în ziua de luni maxima zilei este de 17 grade Celsius, care se simt ca 19. Cu toate acestea, procentul de precipitații este unul destul de mic, de 14%. Previziunile meteorologilor relevă că cerul va fi unul cu nori și soare. Vânturile vin din direcția de sud, sud-est, cu o intensitate de 9 kilometri pe oră, iar rafalele cu o putere de 15 kilometri pe oră. Minima serii este una de 5 kilometri pe oră, care se simte cu un grad mai mult. De știut este că procentul de precipitațiise mărește considerabil, de 55%.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×