Prognoza meteo joi, 7 martie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov și Cluj

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Prognoza meteo
06/03/2019, 17:20
Prognoza meteo joi, 7 martie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov și Cluj GALERIE FOTO
Iată prognoza meteo pentru joi, 7 martie!

Specialiștii de la Adiminstrația Națională de Meteorologie anunță prognoza meteo pentru azi, joi, 7 martie. Vremea va fi predominant frumoasă și va deveni deosebit de cald pentru gradele perioadei acesteia. Cerul va fi variabil iar vântul va avea intensificări în zona de munte. Acesta vor fi în special la altitudinile mari, iar în vest, est și centrul țării va fi temporar.

Prognoza meteo pentru joi, 7 martie! Primăvara se face simțită

Speciliștii de la ANM au indicat vremea pentru ziua de joi, 7 martie. Aceasta se arată deosebit de caldă și frumoasă.

Vreme frumoasă se anunță în cursul zilei de joi, 7 martie
Vreme frumoasă se anunță în cursul zilei de joi, 7 martie

Temperaturile maxime sunt cuprinse între 8 și 10 grade Celsius pe litoral și depresiuni, ia în regiunile vestice și în Lunca Mării vor fi 19-20 de grade Celsius.

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

În București, în cursul zilei de 7 martie, temperatura maximă este de 18 grade Celsius. Cerul va fi parțial însorit, vânturi vin din partea de sud-est cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea aduce minima de 5 grade Celsius și un cer mai mult senin. Vânturi vin din partea de vest cu 2 km/h și cu rafale de 6 km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Maxima atinsă în Constanța este de 11 grade Celsius. Cerul va fi cu nori și soare, vânturi vin din direcția de sud-sud-est cu 15 km/h și cu rafale de 26 de km/h. Noaptea aduce minima de 6 grade Celsius cu un cer mai mult senin. Vânturi vin dinspre sud cu 17 km/h și cu rafale de 26 de km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

În cursul zilei de joi, 7 martie, în Brașov, vor fi maxim 14 grade Celsius, vizibil mai cald. Vânturi vin din zona de sud a teritoriului României cu 13 km/h și cu rafale de 20 de km/h. Noaptea aduce minima de 4 grade Celsius și un cer mai mult senin. Vânturi vin din partea de sud cu 9 km/h și cu rafale de 17 km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Pentru cei din Iași se anunță vreme călduroasă, un cer cu nori și soare și temperatura maximă de 14 grade Celsius. Vânturi vin din partea de sud-sud-est cu 24 de km/h și cu rafale de 44 de km/h. Noaptea vine cu minima de 5 grade Celsius, alături de un cer parțial noros. Vânturi vin din zona de sud-sud-est cu 17 km/h și cu rafale de 37 de km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj
Vreme Cluj

Pentru cei din Cluj, maxima este de 17 grade Celsius, alături de o vreme cu nori și soare. Vânturi vin din direcția de sud-sud-est cu 15 km/h și cu rafale de 24 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 5 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin din partea de sud a României cu 7 km/h și cu 15 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×