Prognoza meteo joi, 25 octombrie 2018: județe atenționate de Cod galben

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/10/2018, 14:37
Prognoza meteo joi, 25 octombrie 2018: județe atenționate de Cod galben
Iată ce anunță meteorologii pentru ziua de joi, 25 octombrie

Potrivit meteorologilor de la Administrația Națională de Meteorologie, vremea va fi caldă, iar temperaturile medii sunt considerate normale pentru această perioadă a sezonului. Cele mai multe grade își vor face apariția în Banat. În toată țară va fi vreme frumoasă în general. Cerul va fi variabil, cu mici înnorări care vor dispărea repede. Vântul va sufla moderat, iar intensificări sunt așteptate doar în zona montană înaltă.

Maximele sunt încadrate între 13 grade Celsius pe litoral, și 26 de grade Celsius în Banat. Minimele își fac apariția în zona de est a Transilvaniei, ître 5 și 15 grade Celsius. Din păcate, sezonul rece începe să se resimtă, așa căcei de la ANM au anunțat recent că 20 de județe sunt vizate pentru un Cod galben. Va ninge slab în zona Carpaților Meridionali și Orientali. Județe care rămân sub atenționare sunt: Botoșani, Iași, Vaslui, Suceava, Neaț, Bacău, Vrancea, Bucău, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Gorj, Caraș-Severin, Brașov, Sibiu, Alba, Hunedoara, Harghita și Covasna.

Meteo joi, 25 octombrie 2018. Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Pentru cei din Constanța se anunță maxima de 14 grade Celsius pentru ziua de joi, 25 octombrie. Vremea va fi cu nori și soare. Vânturile vin din direcția vest-nord-vest cu 28 de km/h, și cu rafale de 43 de km/h. Minimele nopții indică 8 grade Celsius, care se vor simți defapt ca 3 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vânturile vin dinspre vest cu 20 km/h, și cu rafale de 32 de km/h.

Meteo joi, 25 octombrie 2018. Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Cei din Iași vor avea maximele de 11 grade Celsius pentr ziua de joi, 25 octombrie. Cerul va fi parțial noros, vânturile se arată din direcția zonelor de vest-nord-vest cu 26 km/h, și cu rafale de 41 km/h. Cea de-a doua jumătate a zilei de joi arată că minima în Iași va fi de 6 grade Celsius, ce se vor simți defapt ca 2 grade Celsius. Cerul va fi parțial spre predominant noros. Vânturile vin din zonele vest-sud-vest ale Țării cu 15 km/h, și cu rafale de 18 km/h.

Meteo joi, 25 octombrie 2018. Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

Maxima pentru clujeni este de 10 grade Celsius, cu o ploaie scurtă. Vânturile vin din partea de vest-sud-vest a țării cu 17 km/h, și cu rafale de 24 km/h. Minima nopții are 6 grade Celsius care se vor simți defapt ca 3 grade Celsius. Precipitațiile cresc la 66%. Vânturile vin dinspre nord-nord-vest cu 13 km/h, și cu rafale de 20 de km/h.

Meteo joi, 25 octombrie 2018. Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Bașovenii vor avea în ziua de joi, 25 octombrie, maxima de 6 grade Celsius, ce se vor simți defapt ca 4 grade Celsius. Se așteaptă o aversă! Vânturile vor veni din vest-nord-vest cu 15 km/h, și cu rafale de 26 km/h. Minima nopții arată doar 2 grade Celsius, din păcate, se vor simți ca 0 grade Celsius. precipitațiile ajung la 67%, față de media zilei. Se așteaptă câtev averse de ploaie, în special dimineață. Vânturile vin din partea de vest-nord-vest cu 9 km/h, și cu rafale de 15 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×