Prognoza meteo duminică, 7 octombrie: temperaturi calde

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/10/2018, 15:34
Prognoza meteo duminică, 7 octombrie: temperaturi calde
Prognoza meteo pentru ziua de duminică, 7 octombrie

Astrologii de la ANM arată că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade Celsius și 24 grade Celsius. O vreme furmoasă și caldă va fi în ultima zi de weekend, duminică, 7 octombrie. Vremea se menține în general frumoasă, iar cerul va fi senin în majoritatea zonelor teritoriului României.

Excepție vor face părțile de Sud-Est. Vântul va fi moderat în prima jumătate a zilei în Moldova și Banat. Maximele vor fi cuprinse între 17 grade Celsius și 25 de grade Celsius, iar minimele vor avea  între 4-14 grade Celsius. În Capitală va fi un cer însorit, cu 21 de grade Celsius.

Vremea în Constanța:

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Prim ajumătate a duminicii, 7 octombrie, va avea 20 de grade Celsius, ce se vor simți ca 19 grade Celsius. Norii vor fi jos, iar precipitațiile nu vor fi existente. Vânturile se arată din direcția est-sud-est cu 17 km/h și cu rafale de 24 km/h. Noaptea de duminică va avea minima de 12 grade Celsius, tot fără posibilitatea precipitațiilor. Norii continuă să se arate jos, iar vânturile vin dispre direcția zonei de est cu 9 km/h și cu rafale de 18 km/h.

Vremea în Iași:

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Ziua de 7 octombrie va fi însorită perțial spre un cer noros. Duminică vor fi 21 de grade Celsius cu vânturi din direcția zonelor de sud-sud-est ale României cu 20 km/h și cu rafale de 26 km/h. Nopatea aduce minima de 7 grade Celsius cu un cer senin. Vânturi vor veni din partea de sud-sud-est a teritoriului cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca:

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

Prima jumătate a duminicii va avea 22 de grade Celsius, ce se vor simți ca 23 de grade. Cerul va fi însorit spre parțial noro, iar vânturi vor veni din partea de est-sud-est a României cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. A doua jumătate a zilei de 7 octombrie aduce 7 garde Celsius și un cer senin. Vânturi vin dispre zonele de vest-sud-vest ale teritoriului cu 4 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vremea în Brașov:

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Un cer însorit parțial spre noros va fi în ziua de 7 octombrie. Sfârșitul weekend-ului va avea 22 de grade Celsius care se vor simși ca 23 de garde Celsius. Vânturile vor veni din partea de sud a României cu 7 km/h și cu rafale de 9 km/h. Noaptea aduce doar 4 grade Celsius și un cer senin. Nu vor exista precipitații, iar vânturile vor veni din partea de sud-sud-vest a teritoriului cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×