Prognoza meteo duminică, 7 octombrie: temperaturi calde

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/10/2018, 15:34
Prognoza meteo duminică, 7 octombrie: temperaturi calde
Prognoza meteo pentru ziua de duminică, 7 octombrie

Astrologii de la ANM arată că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade Celsius și 24 grade Celsius. O vreme furmoasă și caldă va fi în ultima zi de weekend, duminică, 7 octombrie. Vremea se menține în general frumoasă, iar cerul va fi senin în majoritatea zonelor teritoriului României.

Excepție vor face părțile de Sud-Est. Vântul va fi moderat în prima jumătate a zilei în Moldova și Banat. Maximele vor fi cuprinse între 17 grade Celsius și 25 de grade Celsius, iar minimele vor avea  între 4-14 grade Celsius. În Capitală va fi un cer însorit, cu 21 de grade Celsius.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vremea în Constanța:

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Prim ajumătate a duminicii, 7 octombrie, va avea 20 de grade Celsius, ce se vor simți ca 19 grade Celsius. Norii vor fi jos, iar precipitațiile nu vor fi existente. Vânturile se arată din direcția est-sud-est cu 17 km/h și cu rafale de 24 km/h. Noaptea de duminică va avea minima de 12 grade Celsius, tot fără posibilitatea precipitațiilor. Norii continuă să se arate jos, iar vânturile vin dispre direcția zonei de est cu 9 km/h și cu rafale de 18 km/h.

Vremea în Iași:

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Ziua de 7 octombrie va fi însorită perțial spre un cer noros. Duminică vor fi 21 de grade Celsius cu vânturi din direcția zonelor de sud-sud-est ale României cu 20 km/h și cu rafale de 26 km/h. Nopatea aduce minima de 7 grade Celsius cu un cer senin. Vânturi vor veni din partea de sud-sud-est a teritoriului cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca:

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

Prima jumătate a duminicii va avea 22 de grade Celsius, ce se vor simți ca 23 de grade. Cerul va fi însorit spre parțial noro, iar vânturi vor veni din partea de est-sud-est a României cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. A doua jumătate a zilei de 7 octombrie aduce 7 garde Celsius și un cer senin. Vânturi vin dispre zonele de vest-sud-vest ale teritoriului cu 4 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vremea în Brașov:

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Un cer însorit parțial spre noros va fi în ziua de 7 octombrie. Sfârșitul weekend-ului va avea 22 de grade Celsius care se vor simși ca 23 de garde Celsius. Vânturile vor veni din partea de sud a României cu 7 km/h și cu rafale de 9 km/h. Noaptea aduce doar 4 grade Celsius și un cer senin. Nu vor exista precipitații, iar vânturile vor veni din partea de sud-sud-vest a teritoriului cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×