Horoscop zilnic: duminică, 7 octombrie: două zodii fericite

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/10/2018, 15:02
Horoscop zilnic: duminică, 7 octombrie: două zodii fericite
Astrele arată ce bine o vor duce zilele astea zodiile, încărcăturile din trecut dispar

Horoscop zilnic pentru ziua de duminică, 7 octombrie, arată că încărcătura dispare pentru mai multe zodii, iar pentru două în mod special vin câteva momente foarte bune.  Prieteni vechi vă vin în cale, oaspeți nechemați vor veni pentru o noapte de amitiri. Ziua de duminică este specială, are parte de relaxare în timpul nopții și de multe, multe amintiri care vă fac să vă dați seama cât de norocos și fericit sunteți acum.

Berbec

Berbecii sunt destul de optimiști în ziua de duminică. Unii te pot înțelege greșit și-ți pot declara fericirea ca fiind vise prea mărețe care se petrec în mintea ta. Iubește pe toată lumea, asta îi va surprinde pe cei cu care ai fost rece de-a lungul timpului, e prima oară când te văr așa.

Taur

Azi te așteaptă o veste care să-ți strice buna dispoziție. Planurile pe care le avea înainte se vor duce de râpă. Pregărește-te pentru ce urmează, înarmează-te cu mult curaj și răbdare.

Gemeni

Orice ai face în ziua de duminică, nu te aștepta la rezultate imediate. Azi, 7 octombrie, multe vor fi înșelătoare. Ai grijă la ce gândești despre cele pe care le auzi.

Rac

Te vei lăsa atras de o față atrăgătoare care îți va face mult rău ceva mai încolo. Vei avea multe de pierdut, dar vei reuși să înveți multe din această experiență.

Leu

Ești influențabil, lucru ce te facesă-ți pierzi încrederea în tine mult. Nu poți trece la etapele următoare dacă nu rezolvi problemele de bază.

Fecioară

Te simți ciudat într-un grup de prieteni din trecut pe care nu-l mai crezi potrivit pentru tine, ar trebui să renunți la ei. Există un mare blocaj de comunicare care te oprește să te simți bine cu tine.

Balanță

E mai bine să stai în banca ta și să-ți vezi de lucrurile care te fac fericit. Spre seară vei avea cei mai dragi prieteni la uța ta, veți petrece și veți povesti amintirile care v-au unit. Ești una din cele două zodii de astăzi care va fi fericită.

Scorpion

Nu ține cont de nimeni și nimic, n-ai mai contat de mult doar tu, azi este momentul să recuperezi. Doar tu ai capacitatea să schimbi ceva și să prioritizezi lucrurile care te fac fericit, doar o viață avem, să ne-o facem pe plac.

Săgetător

Urmează impulsul inimii în ceea ce privește un eveniment care va veni. Nu mai aștepta sfaturi de la alții, tu știi ce este mai bine pentru tine.

Capricorn

Ești indecis cu privire la două direcții pe care le ai în vizor zilele acestea, mai ales pentru hotărârea pe care trebuie să o faci duminică, 7 octombrie.

Vărsător

O să investești o sumă mare de bani pentru casă. Vei renova sau vei schimba total o încăpere pentru a aduce un aer nou. Cariera voastră o să ia o turnură diferită, una în bine. Ești a doua zodie menționată de atsre care este fericită în ziua de duminică.

Pești

O să ai un vizitator. Pune-te să pregătești camera de oaspeți, diseară te așteaptă multe de povestit, poate și o ieșire neașteptată și nocturnă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×