Prognoza meteo duminică, 6 octombrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Sunt așteptate ploi

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Prognoza meteo
05/10/2019, 18:15
Prognoza meteo duminică, 6 octombrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Sunt așteptate ploi
Ploile vor continua să cadă duminică, dar și luni. Sursa foto: unica.ro

Meteorologii au anunțat că vremea va continua să fie rece în următoarele două zile. Așadar, duminică și luni ploile vor continua să cadă și vom avea parte și de vânt puternic în mai multe zone ale țării. Cerul va fi înnorat în cea mai mare parte a zilei și va ploua în mai multe zone ale țării.

Prognoza meteo pentru ziua de duminică, 6 octombrie

Agenția Națională de Meteorologie a transmis că aversele vor avea caracter torențial și local vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului. Prin urmare, cantitățile de apă vor fi însemnate.

Vremea în București

Prognoza meteo pentru București
Prognoza meteo pentru București, duminică, 6 octombrie

Vremea va rămâne înnorată duminică în Capitală. Bucureștenii vor avea parte de o zi de toamnă veritabilă. Temperatura maximă va ajunge până la 17 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt scăzute, dar ar fi bine să aveți totuși umbrela la îndemână.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru Brașov
Prognoza meteo pentru Brașov, duminică, 6 octombrie

În Brașov duminică va fi o zi foarte răcoroasă. Maxima va atinge 10 grade Celsius, iar ploile își vor face simțită prezența încă din noaptea de sâmbătă. Precipitațiile vor continua să cadă pe tot parcursul zilei de duminică. Pe timpul nopții temperatura va scădea până la 5 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru Constanța
Prognoza meteo pentru Constanța, duminică, 6 octombrie

În Constanța mercurul din termometre va arăta 17 grade Celsius, dar se va simți ca și cum ar fi mai puține. Soarele își va face simțită prezența, dar nu va fi foarte cald. Umiditatea va fi ridicată și vor cădea ploi sporandice, în special în cursul serii de duminică.

Vremea în Cluj-Napoca

Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca
Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca, duminică, 6 octombrie

Clujenii vor avea parte de câteva averse pe timpul zilei, dar și noaptea. Vântul va sufla slab spre moderat. Temperatura maximă care se va înregistra duminică va fi de 12 grade Celsius, iar în cursul nopții maxima va atinge numai 2 grade.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru Iași
Prognoza meteo pentru Iași, duminică, 6 octombrie

Nici ieșenii nu vor fi ocoliți de ploi. Se vor înregistra câteva averse sporadice în cursul dimineții, dar și spre seară. Maxima care se va înregistra în cursul zilei de duminică va fi de 12 grade Celsius. Vântul va sufla slab spre moderat, dar va avea unele intensificări în timpul ploilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×