Prognoza meteo de miercuri, 23 octombrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
22/10/2019, 16:18
Prognoza meteo de miercuri, 23 octombrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași GALERIE FOTO
Prognoza meteo 23 octombrie. Sursa foto: dcnews.ro

Agenția Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru data de 23 octombrie. Astfel, aflăm că vremea se va menține în general frumoasă, iar după-amiaza și deosebit de caldă, în majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineața și noaptea, va fi prezentă ceața. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în Banat, iar cele minime între 5 și 17 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei până spre -2…0 grade.

Vremea în București

Vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă după-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, dar în cursul dimineților vor fi condiții de nebulozitate joasă stratiformă sau ceață. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 7…10 grade.

Prognoza meteo 23 octombrie
Prognoza meteo 23 octombrie

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru data de 23 octombrie se anunță a fi una favorabilă pentru brașoveni. Cerul va fi predominant însorit, temperaturile maxime vor atinge 23 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 7 grade Celsius, iar vântul va adua cu 6 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 23 octombrie
Prognoza meteo 23 octombrie

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea va fi una frumoasă și în Cluj-Napoca. Cerul va fi însorit, iar temperaturile maxime vor atinge 24 de grade Celsius, pe când cele minime vor scădea până la 6 grade Celsius. Vântul va adia cu 6 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 23 octombrie
Prognoza meteo 23 octombrie

Vremea în Iași

Ieșenii au parte de o vreme frumoasă și miercuri, 23 octombrie. Temperaturile maxime vor atinge 20 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 9 grade Celsius. Pe timp de zi, cerul va parțial senin, însă ceața își poate face apariția.

Prognoza meteo 23 octombrie
Prognoza meteo 23 octombrie
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×