Prognoza meteo 4 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași

Daniel Scripcaru  
înStiri de ultima ora
03/11/2019, 16:50
Prognoza meteo 4 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca și IașiGALERIE FOTO
Prognoza meteo 4 noiembrie

ANM a emis prognoza meteo pentru data de luni, 4 noiembrie. Astfel, aflăm că valul de aer arctic a trecut peste România și i-a fost luat locul de un val de aer cald, tropical chiar, care va aduce temperaturi din ce în ce mai ridicate!  Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 5 și 16 grade. Cerul va fi temporar noros și va ploua în regiunile intracarpatice, în zonele montane și pe arii restrânse în rest.

Vremea în București

Vremea va continua să se încălzească. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade. Cerul va fi temporar noros, iar seara și noaptea vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vremea în Brașov

Prognoza meteo din 4 noiembrie este una bună pentru brașoveni, chiar dacă va ploua puțin. Temperaturile maxime vor atinge 20 de grade Celsius, iar cerul va fi mai mult însorit. Temperaturile minime vor coborâ până la 8 grade Celsius.

Prognoza meteo 4 noiembrie
Prognoza meteo 4 noiembrie

Vremea în Cluj-Napoca

Va ploua i la Cluj-Napoca. Temperaturile maxime vor atinge însă și aici 20 de grade Celsius, pe când cele minime vor scădea până la 6 grade Celsius. Vântul se va înteți puțin și va sufla cu 15 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 4 noiembrie
Prognoza meteo 4 noiembrie

Vremea în Iași

Ieșenii vor avea parte și ei de puțină ploaie. Cerul va fi însă mai mult însorit, iar temperaturile maxime vor atinge 20 de grade Celsius, pe când cele minime  vor scădea până la 12 grade Celsius. Vântul va sufla cu 18 kilometri pe oră!

Prognoza meteo 4 noiembrie
Prognoza meteo 4 noiembrie
Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×