Sfatul Zilei de luni, 4 noiembrie. Racul primește creditul mult așteptat

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
03/11/2019, 13:43
Sfatul Zilei de luni, 4 noiembrie. Racul primește creditul mult așteptat
Sfatu zilei 4 noiembrie. Sursa foto: antena1.ro

Sfatul zile de luni, 4 noiembrie, vine pentru fiecare zodie în parte cu recomandări pe care astrele vi le fac. Unele zodii vor avea oportunități care nu trebuie ratate, iar altele își pot găsi jumătatea. Mai jos veți găsi și numărul noroc al zilei, ăn funcție de semnul zodiacal sub care v-ați născut.

Așa arată Sfatul zilei de luni, 4 noiembrie

Berbec

Nativul Berbec este cu gândul la distracție, dar responsabilitățile pe care le are îl cam trag înapoi. În plus, șeful îl va ruga să muncească peste program, fapt care îi dă peste cap toate planurile. Numărul norocos al zilei: 4.

Taur

Sfatul zilei de luni, 4 noiembrie, spune că nativul Taur va face rost de o colaborare, care îl va ajuta foarte mult, mai ales că sărbătorile bat la ușă și orice ban în plu este binevenit. Astfel va avea mai mulți bani pentru cadoul persoanei speciale din viața lui. Numărul norocos al zilei: 9.

Gemeni

Nativul născut sub semnul zodiacal al Gemenilor muncește mult în această perioadă, însă nu este deloc mulțumit, deoarece salariul rămâne la fel, însă nici măcat recunoștință nu primește. Numărul norocos al zilei: 13.

Rac

Nativul Rac parcă intră în criză de timp. Caută de ceva vreme niște bani în plus, însă  aceștia întârzie să apară. Nu vă faceți griji, deoarece se pare că veți primi un credit. Numărul norocos al zilei: 18.

Leu

Nativul Leu vede ceva suspect la partenerul de viață, care nu mai comunică la fel ca înainte. Trebuie să vorbiți deschis și să vedeți care este cauza comportamentului din ultima vreme. Numărul norocos al zilei: 20.

 

Fecioară

Fecioara se simte lipsită de energie astăzi și parcă o paște o mică depresie. Trebuie să privești în jurul tău și să fii recunoscător pentru tot ce ai în viața aceasta! Numărul norocos al zilei: 23.

Balanță

Balanța are nevoie de mai multă putere de concentrare, deoarece s-ar putea să-i scape niște detalii foarte importante. Dacă le găsești, ai șanse să câștigi ceva bani astăzi. Numărul norocos al zilei: 9.

Scorpion

Naticul Scorpion se află în centrul atenției astăzi. Aveți grijă ce vorbiți, deoarece unii și-ar putea schimba părerea! Numărul norocos al zilei: 7.

Săgetător

Săgetătorul primește astăzi o vizită neașteptată din partea unei rude pe care nu a mai văzut-o de ceva timp. Comportă-te frumos, deoarece ai nevoie de prieteni! Numărul norocos al zilei: 27.

Capricorn

Naticul Capricorn are șanse astăzi să se implice într-un proiect care i-ar putea aduce bani frumoși. Trebuie să vă sfătuiți cucineva care se pricepe la astfel de proiecte! Numărul norocos al zilei: 5.

Vărsător

Nativul Vărsător se poate implica astăzi într-o nouă relație de iubire. Astrele parcă se aliniază și îi scot în cale o persoană ce pare chiar ideală! Numărul norocos al zilei: 22.

Pești

Nativul Pești are o stare nu tocmai bună. Simte nevoia să se izoleze și să se gândească a problemele sale. Poate așa vei găsi mai ușor soluții! Numărul norocos al zilei: 8.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×