Sfatul Zilei de 3 noiembrie. Săgetătorul va fi sensibilizat astăzi de un caz social

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
02/11/2019, 14:50
Sfatul Zilei de 3 noiembrie. Săgetătorul va fi sensibilizat astăzi de un caz social
Sfatul Zilei de 3 noiembrie

Sfatul Zilei de duminică, 3 noiembrie, vine cu vești bune pentru multe dintre zodii. Unele se vor distra alături de prieteni, altele vor petrece clipe de neuitat alături de cei dragi.

Așa arată Sfatul Zilei de 3 noiembrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Sfatul Zilei de 3 noiembrie spune că nativul Berbec este pus pe harță. Găsește motive de ceartă la tot pasul, iar acest comportament îi va aduce probleme. Trebuie să te calmezi și să eviți discuțiile în contradictoriu. Numărul norocos al zilei: 10.

Taur

Taurul realizează că se înverte într-un cerc destul de pestriț. Nu ar fi rău dacă v-ați reevalua prietenii, să vedeți care dintre ei merită să poarte în continuare această titulatură. Numărul norocos al zilei: 3.

Gemeni

Nativul născut sub semnul yodiacal al Gemenilor are nevoie de puţină odihnă, după ce a alergat pentru reyolvarea mai multor proiecte, în ultima perioadă. Numărul norocos al zilei: 4.

Rac

Nativul Rac se plânge de tot felul de lucruri mărunte, încât nu mai are timp să se bucure de lucrurile bune pe care matura i le aduce. Numărul norocos al zilei: 11.

Leu

Leu îşi pune cenușă în cap. Nu prea îi stă în fire, dar de data aceasta recunoaşte o greşeală pe care a făcut-o față de persoana iubită. Numărul norocos al zilei: 2.

Balanță

Nativul Balanță vrea să se odihnească, dar prietenii nu îl vor lăsa. Va primi o invitație la petrecere, pe care nu o va refuza. Numărul norocos al zilei: 5.

Scorpion

Nativul Scorpion are probleme serioase cu banii, iar situașia nu pare să se îmbunătățească prea curând. Poți cere ajutorul unei rude. Numărul norocos al zilei: 8.

Săgetător

Săgetătorul va fi sensibilizat astăzi de un caz social. Acesta va face o donație pentru o cauză nobimă, cum a făcut și în trecut. Numărul norocos al zilei: 1.

Capricorn

Capricornul este destul de stresat astăzi, iar acest lucru îi pote face să recurgă la gesturi necontrolate. Numărul norocos al zilei: 6.

Vărsător

Nativul Vărsător are parte de o zi superbă, alături de cei dragi. Posibil să plece și într-o mică excursie. Numărul norocos al zilei: 7.

Pești

Nativul născut sub semnul zodiacal al Peștilor are parte de o surpriză plăcută din partea partenerului de viață. Numărul norocos al zilei: 9.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×