Prognoza meteo pentru duminică, 3 noiembrie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj și Constanța

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
02/11/2019, 18:58
Prognoza meteo pentru duminică, 3 noiembrie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj și Constanța
Prognoza meteo pentru duminică, 3 noiembrie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj și Constanța

Prognoza meteo pentru duminică, 3 noiembrie, arată că vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile vor marca o creștere ușoară. Specialiștii ANM anunță că în cea mai mare parte a țării cerul va fi variabil, cu șanse de ploi slabe în vest, nord-vest și izolat în centru. Dimineața și noaptea, în special în partea de est a țării, este așteptată ceața.

Prognoza meteo 3 noiembrie pentru cele mai importante orașe

Mercurul din termometre ar putea indica și temperaturi de 21 de grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade. În zonele montane, mai vor fi condiții de precipitații mixte, în special în zona Carpaților Meridionali, iar la altitudini mari, vântul va sufla cu intensificări.

Vremea în București

Temperaturile maxime vor ajunge până la 17 grade, ceea ce înseamnă o încălzire față de ziua de sâmbătă. Sunt șanse minime de precipitații, iar vântul va fi aproape inexistent. Cerul va fi parțial noros pe parcursul zilei. De menționat că luni se așteaptă ca maximele să atingă 23 de grade.

Vremea în Iași

Și în Iași maximele sunt în creștere și vor atinge 16 grade Celsius. Vântul ar putea avea intensificări moderate pe parcursul zilei, iar șansele de precipitații sunt minime. Cerul va fi parțial înnorat. Temperaturile vor continua să crească și în ziua de luni.

Vremea în Brașov

În cea mai mare parte a zilei, cerul va fi înnorat, însă șansele de precipitații rămân foarte scăzute. Temperaturile sunt în creștere și vor atinge chiar și 17 grade Celsius. De luni, vremea va continua să se încălzească.

Vremea în Cluj

În Cluj se anunță o zi ploioasă, cu toate că temperaturile vor ajunge la 17 grade. Vântul va sufla slab, iar după-amiază sunt așteptate precipitații slabe.

Vremea în Constanța

Maxima va atinge 17 grade în Constanța, iar vântul va sufla cu maxim 32 de kilometri la oră. Nu sunt șanse de precipitații, iar cerul va fi variabil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×