Prognoza meteo 27 august 2018: Vin furtunile!

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/08/2018, 16:05
Prognoza meteo 27 august 2018: Vin furtunile!
Prognoza meteo 27 august 2018, sunt anuntate furtuni, ploi si descarcari electrice

Prognoza meteo 27 august 2018: Vin furtunile! Meteorologii au anunțat că vom avea parte de temperaturi mult mai scăzute decât normalul acestei perioade. Acestea își vor face apariția în special în zona de vest a țării.

Mediile valorilor termice se vro situa în general peste norma climatologică. Din cauza instabilității termice de luni, 27 august, valorile termice pot scădea, însă în zilele următoare.

Citește și: Cum arată astăzi soția lui Mircea Geoană! ”Mihaela, dragostea mea!”, lecție de rafinament

Citește și: Smiley a rescunoscut relația cu Gina Pistol! „E o femeie ideală!”

Meteo 27 august 2018:Prognoza anunță furtuni!

Meteo 27 august 2018:Prognoza anunță furtuni!
Meteo 27 august 2018:Prognoza anunță furtuni!

Prognoza meteo 27 august 2018 se menține instabilă în majoritatea regiunilor țării. Se anunță ploi torențiale la munte, dar și temperaturi extrem de ridicate. Meteorologii ANM anunțp cum va fi vremea în toată țara. Perioada următoare ne așteaptă plole! Prima zi a săptămânii va fi cuprinsă de ploi torențiale. Acestea vor fi însoțite de descărcări electrice și călduri mari.

Un grad de instabilitate atmosferică îsi va face apariția. Acesta va fi doar în toată jumătatea vestică a țării. De asemenea vor cădea cantități importante de apă. Acestea pt depăși chiar 30, 40 de litri pe metru pătrat. În ziua de 27 august 2018 vor fi intensificări ale vântului. Din cauza instabilității termice de luni, 27 august, valorile termice pot scădea, însă în zilele următoare.

Meteo 27 august București

Prognoza meteo pentru 27 august 2018 în Capitală se va menține ca până acum. Cerul va fi senin, temperaturile ridicate ating încă 33 de grade Celsius și minimile indică 19 grade Celsius pe timpul nopții. Temperaturile de la București se vor menține la maximele de 33 de grade Celsius pe tot parcursul întregii săptămâni. Pentru perioada aceasta, în Capitală, nu sunt anunțate ploi sau furtuni. Șansele de precipitații sunt aproape inexistente. Există totuși un discomfort termic, acesta va rămâne ridicat. Pe parcursul nopții, cerul va prezenta înnorări. Vântul va sufla dinspre direcția Nord-Nord-Vest cu o viteză de 10 și 15 km/h.

Meteo 27 august 2018 la munte

Pentru locuitorii de la munte, sau cei care își petrec ultimele zile de vacanță acolo, se anunță vreme instabilă. Această instabilitate termică îli va face resimțită prezența într-un mod cât mai pregnant. Meteorologii anunță vremea pentru luni, 27 august, cu multe furtuni de fulgere. Sent semnalate diverse furtuni cu fulgere devreme, pe lângă aceasta, sunt anunțate și averse după-amiază. Posibilitățile unor ploi sunt foarte mari, iar cantitățile de apă sunt însemnate. Se preconizează 2 l/m2 în timpul zilei.

Pe de altă parte, în timpul serii vor fi 1l/m2. Maximele indicate vor fi de 28 de grade Celsius, iar minimele de 16 grade Celsius. Vântul va sufla la munte variabil distre znele de Vest-Nord-Vest. Media temperaturilor ce vor urma va fi apropiată de norma temperaturilor deja existente în cea mai mae parte a țării. Posibile vor fi valorile mai scăzute, însă doar în sudul țării. Precipitațiile pentru 27 august 2018 se vor anunța abundente doar în zona de vest a țării.

Deșo 26 august a fost declarata de meteorologi cea mai călduroasă zi a verii, se pare că ne vor surprinde niște temperaturi. Pe parcursul lunii august, supranumită și cuptor, vor fi câteva temperaturi anormale perioadei.De asemenea, în anumite zone ale țării, cantitățile de precipitații vor fi excedentare.Media temperaturii aerului va fi ușor apropiată de norma climatologică a săptămânii în cea mai mare parte a teritoriului. Vor exista posibilități cu valori ușor mai scăzute, însă doar în jumătatea de sud. Pe de altă parte, în jumătatea de vest a țării, și în general, cantitățile de precipitații vor fi doar ușor excedentare. Acestea vor fi apropiate de normele climatologice ale perioadei în restul teritoriului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×