Cum arată astăzi soția lui Mircea Geoană! ”Mihaela, dragostea mea!”, lecție de rafinament

Sandra Popescu  
înStiri mondene
25/12/2018, 20:53
Cum arată astăzi soția lui Mircea Geoană! ”Mihaela, dragostea mea!”, lecție de rafinamentGALERIE FOTO

Soția lui Mircea Geoană s-a schimbat după ce soțul ei a ieșit din prim-planul vieții politice. Cu toate acestea, Mihaela (55 de ani) a fost mereu implicată în diferite activități, care au ținut-o aproape de evenimentele mondene la care face adevărate demonstrații de stil.

Mihaela Geoană a devenit cunoscută după ce la alegerile prezidențiale din 2009, extaziat de primele rezultate ale sondajelor exit-poll, Mircea Geoană și-a chemat alături soția folosind această replică. Din păcate pentru cei doi, fostul președinte PSD a fost doar o noapte președinte. A doua zi, Traian Băsescu era validat pentru un nou mandat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Mihaela Geoană a fost surprinsă așa, acum câteva zile, la un eveniment
Mihaela Geoană a fost surprinsă așa, acum câteva zile, la un eveniment

Cum arată astăzi Mihaela Geoană

Mihaela Geoană arată foarte bine și este un exemplu de refinament chiar și la cei 55 de ani ai săi. Este foarte activă și mereu impecabilă atunci când apare în public. GALERIA FOTO DE MAI SUS demonstrează acest lucru.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×