Prognoza meteo 26 august 2018 București. Temperaturile zilei vor oscila

Raluca Ogaru    Ana Ioana   
în Prognoza meteo
25/08/2018, 17:35
Prognoza meteo 26 august 2018 București. Temperaturile zilei vor oscila
temperaturi ridicate in toata tara. ultima zi de weekend foarte calduroasa

Meteo 26 august 2018 București. În mare parte însorit. Duminică, 26 august, va fi o zi foarte călduroasă. Temperaturile zilei vor oscila. Posibilitatea pricipitațiilor este una foarte mică,de 3%. Mult soare va încânta pe toată lume în ultima zi a săptămânii.

În noaptea de 26 august vor fi 18 grade, iar cerul va fi parțial senin. Precipitațiile cresc un pic față de cele de peste zi.

Vremea în București nu se va schimba considerabil, va fi o zi caniculară.

Citește și: Loredana Chivu a înnebunit toți bărbații din România! Și-a expus INVESTIȚIILE la soare

Citește și: Cristina Șișcanu a răbufnit în noaptea nunții din cauza criticilor!

Meteo 26 august 2018 București: în mare parte însorit

Meteo 26 august 2018: în mare parte însorit
Temperaturi ziua si noaptea 26 august 2018

În weekend vremea va fi foarte călduroasă. În sudul țării se anunță inclusiv temperaturi caniculare. Indicele arată discomfort de temperatură-umezeală va depăși încet pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime vor oscila în general între 20 și 35 de grade la nivelul întregii țări. Valorile vor fi mai scăzute, însă doar în depresiunile din estul Transilvaniei, dar și pe litoral.

Acestea vor coboră până la 27-29 de grade. Ușor ridicate vor fi în Lunca Dunării, valorile vor ajunge și până la 36-37 de grade Celsius. Vremea va fi frumoasă în sud și în est. În zona de vest a țării, centru și nord, se vor menține condițiile potrivite pentru producerea unor averse slabe de plaoe în mod local. Acestea vor fi susținute de descărcări electrice și izolat de grindină de dimensiuni mici.

Meteo 26 august 2018 București

Meteo 26 august 2018: în mare parte însorit
Meteo 26 august 2018 rasari, apus

Vreme numai bună pentru ieșit la terase pentru cei ce se pot bucura de ultima zi de weekend. Vremea la București se va menține extrem de călduroasă. Cerul în mare parte senin pe timp de zi. Va fi înnorat, însă doar pe timp de seară. Concluziile sunt că ziua de duminică, 26 august, va fi una din cele mai călduroase zile de vară. Vântul va sufla variabil pe direcția Est-Sud-Est, iar șansele de precipitații sunt de 3%, ca și inexistente. Temperaturile maxime vor fi de 34 de grade Celsius. În schimb, tempeaturile minime se vor încadra la 18 grade Celsius.

Se va menține o zi călduroasă, în favoarea celor ce se bucură de vacanță sau de ultimele zile libere. Meteorologii ANM avertizează asupra temperaturilor extreme ce dor lovi România. Ulterio vremea se afla într-un proces de răcire care va conduce la scăderea mediilor temperaturii maxime până spre24 de grade Celsius. Același lucru se va întâmpla și pe durata zieleor de 27 și 28 august.Mai apoi maximele termice vor crește treptat, până la o medie de cel mult 28 de grade. Media temperaturilor minime va fi de 15-16 grade Celsius, apoi se va schimba spre medii în jur de 10 grade Celsius în 29 august.

Meteo 26 august 2018: vremea la munte

Căldura va fi din nou în prim plan. Vremea se va menține călduroasă și la munte. O duminică superbă se arată. Cerul se va menține în mare parte senin. Temperaturile se vor încadra între maxima de 29 grade Celsius și minima de 15 grade Celsius. Doar săptămâna viitoare vor fi ceva probleme cu vremea. Sunt anunțate furtuni care vor fi însoțite de descărcări electrice și grindină. Pentru ziua de duminica, 26 august, nu este cazul de îngrijorări. Vântul va sufla variabil pe direcția Sud-Vest. La munte se va schimba vremea, spre deosebire de București, pentru săptămâna viitoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×