Producătorii The Simpsons se gândesc ca Meghan Markle și Prințul Harry să împrumute vocile lor serialului

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/03/2020, 10:56
Producătorii The Simpsons se gândesc ca Meghan Markle și Prințul Harry să împrumute vocile lor serialului
Producătorii The Simpsons se gândesc ca Meghan Markle și Prințul Harry să împrumute vocile lor serialului. Sursa foto: Instagram.com

Producătorii renumitelor desene animate americane „The Simpsons” se gândesc să-i abordeze pe Prințul Harry și Meghan Markle pentru a le împrumuta vocile, mai ales că Ducii de Sussex chiar au vorbit despre această situație.

Meghan Markle și Prințul Harry, aleși să împrumute vocile lor serialului „The Simpsons”

Producătorul serialului de animație „The Simpsons” Al Jena a transmis că vrea ca Ducii de Sussex să-și împrumute vocile personajelor. Reprezentanții serialului american se gândesc la această perspectivă, dar încă nu au discutat cu Prințul Harry și soția sa, actrița Meghan Markle.

„Am discutat despre Harry şi Meghan. Am înţeles că ea vrea să facă voice over. Aşa că, dacă citesc asta, să ne sune!”, a spus Al Jena, relatează thesun.co.uk.

Ducesa de Sussex și-ar dori să facă voice over

În urmă cu câteva luni, chiar în timpul premierii filmului „Lion King”, Prințul Harry a putut fi auzit în timp ce îi spunea șefului Disney Bob Iger că Meghan Markle ar fi interesată să pună voce pentru personajele de animaţie și probabil de aceea producătorii se gândesc la această variantă.

De asemenea, actrița Yeardley Smith care o interpretează pe Lisa în serialul de animație „The Simpsons” a mai spus că producătorii se gândesc și ca Greta Thunberg să împrumute vocea propriului personaj.

Actrița americană regretă că a renunțat la cariera sa

Scriitoarea și biograful regal Sally Bedell Smith este de părere că Meghan Markle nu s-a gândit câte sacrificii va fi nevoită să facă după ce a intrat în familia regală. Potrivit scriitoarei britanice Ducesa de Sussex regretă enorm că a renunțat la cariera de actriță.

„Se vede acum că Meghan regretă cu adevărat că a renunţat la cariera ei. Rolul în familia regală nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor ei. Nu s-a comparat cu viaţa cu care era obişnuită”, a spus Sally Bedell Smith într-un interviu pentru „Vanity Fair”.

Se pare că în perioada în care actrița americană a făcut parte din familia regală a ținut legătura cu echipa managerială de la Hollywood care a „vegheat“ tot timpul asupra carierei şi imaginii soției Prințului Harry.

În altă ordine de idei experţii sunt de părere că Harry şi Meghan ar putea câştiga milioane de dolari dacă aplică modelul soţilor Obama și profită din plin de popularitatea lor. În plus, Ducii de Sussex ar putea câștiga venituri uriaşe din show-uri de televiziune, cărţi sau contracte de publicitate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×