Probleme serioase pentru Simona Gherghe. „Îmi vine să mă urc pe pereți”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
24/04/2020, 22:10
Probleme serioase pentru Simona Gherghe. „Îmi vine să mă urc pe pereți”
Simona Gherghe are dureri cumplite de spate

De când este în izolare, Simona Gherghe are probleme serioase cu spatele. Chiar dacă le tratează, durerea dispare pe moment, dar după ce se duce efectul, încep chinurile din nou.

Simona Gherghe, probleme serioase de sănătate

Simona Gherghe a făcut un anunț îngrijorător. Are probleme serioase cu spatele. O contractură care nu mai trece o chinuie până la lacrimi dacă nu ia calmante. Prezentatoarea tv a împărtășit cu fanii momentele grele prin care trece printr-o postare pe Instagram.

”Sunt praf cu spinarea. Am făcut o contractură musculară foarte puternică și de vreo două zile sunt pe niște analgezice foarte puternice . Pe moment îmi fac bine, dar când revine durerea îmi vine să mă urc pe pereți”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Simona Gherghe îndeamnă la solidaritate

Pandemia de coronavirus a întors întreaga lume pe dos și nimeni nu știe când și cum o să ne recuperăm viețile pe care le aveam înainte. 552 de morți și 10.417 cazuri confirmate. Acesta este bilanțul în România, un bilanț înfricoșător și, din păcate, este departe de a se fi terminat.

”Singurul lucru care mă sperie, în toată povestea asta, e că nu știm când se va termina. Dar ce știu cu siguranță e că vom ieși cu toții schimbați”.

„Vom învăța să trăim mai domol, să apreciem tot ce avem, să nu ne mai facem planuri mari, căci uite ce mici suntem… Să ne bucurăm de fiecare ieșire în aer liber, într-un parc, ca de-o vacanță”.

„Să fim uniți, să ne uităm unii în ochii celorlalți și mai puțin în telefoane. E o vreme a schimbării, poate cel mai greu test al generației noastre. SĂNĂTATE, PUTERE ȘI SOLIDARITATE!”, a mai scris Simona pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×