Simona Gherghe, clipe grele în carantină: „Mă ustură ochii”

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/04/2020, 11:30
Simona Gherghe, clipe grele în carantină: „Mă ustură ochii”
Simona Gherghe este deranjată de aerul extrem de poluat din Capitală. Sursa foto: Instagram

Simona Gherghe petrece carantina împreună cu familia ei, iar ceea ce trăiește în ultimele zile a revoltat-o atât de tare încât a simțit nevoia să o spună cu voce tare.

Simona Gherghe, deranjată de aerul irespirabil din București

Fosta prezentatoare a emisiunii „Acces direct” de la Antena 1 se plânge de aerul irespirabil din București. Vedeta spune că nu poate să deschidă geamurile să tragă o gură de aer proaspăt și că din cauza poluării o ustură și ochii.

Prezentatoarea spune că se simte un miros de cauciuc ars și e nevoită să țină geamurile mai mult închise.

„A doua noapte consecutiv când nu se poate respira. Nu putem deschide geamurile, mirosul de fum/cauciuc ars a intrat în casă și se simte foarte puternic. Practic, mă ustură ochii. E ceva ciudat în povestea asta”, a scris Simona Gherghe.

Prezentatoarea e căsătorită cu consultantul politic Răzvan Săndulescu, cu care are doi copii

Simona are în această perioadă grijă de cei doi copii, Ana Georgia și Vlad Ioan, pe care încearcă să îi ferească de aerul poluat, însă îi este din ce în ce mai greu.

Mămica în vârstă de 41 de ani s-a retras din televiziune după nașterea celui de-al doilea copil, care a venit pe lume în luna mai a anului trecut.

Vedeta este căsătorită cu Răzvan Săndulescu, unul din punctele ei de sprijin cele mai mari în această perioadă.

La nașterea lui Vlad Ioan, prezentatoarea a fost foarte emoționată când și-a strâns pruncul în brațe: „Chiar dacă e micuţ, băieţelul nostru e puternic! Am aşteptat momentul acesta vreme de nouă luni şi nu există bucurie mai mare. Ana şi Vlad sunt minunile noastre şi suntem foarte fericiţi”.

Simona este căsătorită cu consultantul politic Răzvan Săndulescu din anul 2018, pe care îl descrie drept bărbatul perfect, omul lângă care se simte o mamă și o femeie împlinită.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×