Probleme pentru Nicoleta Luncă, la Exatlon! Cum s-a trezit legată de pat

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
12/02/2019, 17:03
Probleme pentru Nicoleta Luncă, la Exatlon! Cum s-a trezit legată de pat GALERIE FOTO
Nicoleta Luncă a avut probleme la Exatlon

Nicoleta Luncă de la Exatlon s-a trezit legată de pat, lucru care în primă fază a făcut-o pe sportivă să își pună semne de întrebare, însă totul a fost doar o farsă din partea colegilor. Din fericire, concurenta echipei albastre nu s-a speriat atunci când s-a trezit țintuiță la pat.

Războinica a simțit că este ceva în neregulă dinainte să deschidă ochii, chiar spunând colegilor că a simțit că pun ceva la care. Elementul care le-a dat planul peste cap a fost liniștea subită din baracă.

Probleme pentru Nicoleta Luncă, la Exatlon

Mai mult, pentru a se bucura mai tare de moment, concurenții de la Exatlon au continuat farsa și după ce Nicoleta s-a trezit, zguduind patul în care sportiva dormea. În cele din urmă, totul s-a terminat în hohotele de râs a celor ce au asistat la momentul inedit.

Probleme pentru Nicoleta Luncă, la Exatlon! Cum s-a trezit legată de pat
Războinica a fost legată de pat de colegii săi

Cât despre evoluția competiției, se pare că cei care trebuiau să fie cu-adevărat mulțumiți de format nu sunt. De o vreme încoace, fanii Exatlon 2019 au acuzat echipa postului de lipsa echilibrului, pentru că una dintre echipe se impune detașat în fața celeilalte.

Probleme pentru Nicoleta Luncă, la Exatlon! Cum s-a trezit legată de pat
Războinica a simțit că este ceva în neregulă dinainte să deschidă ochii

Așadar, Kanal D a hotărât să continue în ritmul început, chiar dacă mulți dintre telespectatori au amenințat că nu se vor mai uita la reality-show. De altfel, aceștia au rămas dezamăgiți încă din sezonul precedent, după ce Alin Andronic a părăsit competiția, fanii show-ului crezând că finalistul a fost nedreptățit. În urma confruntării de sâmbătă seară, postul TV a fost poziționat în topul audiențelor, la nivelul publicului din întreaga țară, așa că echipa Kanal D nu are de gând să modifice nimic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×