Irina Postolea, accidentată grav la Exatlon! S-a prăbușit și a fost dusă cu targa

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/02/2019, 22:20
Irina Postolea, accidentată grav la Exatlon! S-a prăbușit și a fost dusă cu targa GALERIE FOTO
Irina Postolea, accidentare gravă la Exatlon! Tânăra a rămas fără aer

Irina Postolea a avut parte de o accidentare cumplită în ediția de azi a Exatlon! Din păcate, a avut ghinion, iar la finele cursei s-a prăbușit. Războinica nu a mai reușit să termine meciul pe picioare pentru că nu a mai putut respira din cauza faptului că sa lovit cu capul de un obstacol, au spus colegii săi.

Irina Postolea a declarat că nu vede bine, iar medicii au intervenit de urgență. Emisiunea Exatlon de anul acesta a pornit din start cu accidentări destul de grave. Din nefericire, numărul 3 al ediției nu le-a purtat noroc până acum unora dintre participanți.

Irina Postolea, accidentare gravă la Exatlon!

Ediția de azi, 10 februarie, i-a adus Irinei Postolea o accidentare de zile mari. Războinica și-a luat adio pentru un moment de la competiție. Aceasta s-a prăbușit la pământ și a mărturisit că abia reușește să respire.  Colegii săi s-au speriat extrem de tare și au încercat imediat să o facă să se ține măcar pe picioare. Aceștia au sprijinit-o și i-au transmis cuvinte de bine pentru a se simți relaxată până vin medicii.

vIrina Postolea, accidentare fără precedent la Exatlon! Războnica nu mai putea să respire
Irina Postolea, accidentare fără precedent la Exatlon! Războnica nu mai putea să respire

De asemenea, în ultima vreme, Exalon a fost presărat și cu diferite conflicte între echipe sau chiar în interiorul acestora. Unul dintre ele a fost între Giani Kiriță, antrenorul Războinicilor, și Gabriel Nedelcu, concurent în echipa albastră. Antrenorul a răbufnit după ce a pierdut un punct în fața lui Mario Fresh, concurent al echipei Faimoșilor. „Haideți, băi! Treziți-vă! Că nu mai ajungem la 10, că nu mai ai când să te trezești, Gabi! Că vine adversarul și degeaba faci la mine așa! Că te-a bătut ăla! A venit… Știi de unde a venit? De la București. Nu râde! Aici nu e pe râs, băiatule! Și ciocul mic, te rog eu!”, a spus Giani Kiriță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×