Giani Kiriță s-a enervat la Exatlon! Cine l-a scos din sărite la Kanal D: “Ciocul mic”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
10/02/2019, 08:37
Giani Kiriță s-a enervat la Exatlon! Cine l-a scos din sărite la Kanal D: “Ciocul mic” GALERIE FOTO
Tensiunile au crescut in randul Razboinicilor de la Exatlon

Tabăra Războinicilor devine câmp de război, după ce voinicii au început să se certe între ei! Ultimul episod Exatlon difuzat de Kanal D a surprins o ceartă destul de violentă între Giani Kiriță și Gabriel Nedelcu. Cei doi s-au ciondănit după ce Nedelcu a pierdut un punct în fața Faimoșilor! Cel care a câștigat punctul la proba respectivă a fost Mario Fresh.

”Haideți, băi! Treziți-vă! Că nu mai ajungem la 10, că nu mai ai când să te trezești, Gabi! Că vine adversarul și degeaba faci la mine așa! Că te-a bătut ăla! A venit… Stii de unde a venit? De la București. Nu râde! Aici nu e pe râs, băiatule! Și ciocul mic, te rog eu!”, i-a spus Giani Kirita.

Gabriel Nedelcu a pierdut un punct la Exatlon, dar l-a scos din pepeni pe Giani Kiriță

”Un punct! Și eu ce vrei să fac mă, acum? Să plâng pentru un punct? Am adus un punct, am pierdut un punct, asta este. Nu poți să aduci puncte mereu, mai și pierzi puncte”, le-a spus Gabriel Nedelcu colegilor săi, care i-au cerut să nu-i mai răspundă lui Giani Kiriță. Prea târziu, însă. Giani l-a auzit, deși era la o depărtare considerabilă de el.

Giani Kirita s-a luat de Gabriel Nedelcu, dupa ce acesta a pierdut un punct in fata lui Mario Fresh

Imediat a venit răspunsul lui Kiriță: ”Ciocu mic și muncește, bai, nu râde! Că uite, râd ăia de tine!”. Gabriel Nedelcu l-a enervat, probabil, și mai tare atunci când i-a răspuns lui Giani Kiriță: ”N-am vorbit cu tine!”, a spus Nedelcu, care tocmai pierduse un punct în fața echipei adverse.

Ce le promitea Gabriel Nedelcu fanilor emisiunii

Gabriel Nedelcu este fratele lui Alex Nedelcu, care a participat în primul sezon. “Traseele vor lua foc, Faimosii vor fi demoralizati!”, le promitea Gabriel Nedelcu fanilor emisiunii, chiar în clipul de prezentare al echipei Războinicilor.

La Kanad D puteți urmări confruntările de la Exatlon, de la ora 20:00, de sâmbătă până marți, competitie sută la sută reală, care pune în lumină valori precum fairplay-ul, camaraderia, spiritul de echipă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×