Exatlon 2019: Ana Maria Stamen, eliminată! Gestul lui Giani Kiriță a emoționat profund

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
06/02/2019, 09:07
Exatlon 2019: Ana Maria Stamen, eliminată! Gestul lui Giani Kiriță a emoționat profund GALERIE FOTO
Exatlon 2019: Ana Maria Stamen, eliminată! Gestul lui Giani Kiriță a emoționat profund

Ana Maria Stamen a fost eliminată de la Exatlon 2019. Giani Kiriță a fost emoționat până la lacrimi după ce concurenta din echipa sa a părăsit concursul. Ana Maria Stamen a avut un mesaj pentru colegi și pentru antrenor, care l-a emoționat teribil pe „durul” Giani Kiriță.

Războinicii au pierdut jocul de protecție. Ana Maria Stamen a avut cel mai slab procentaj, iar Mihaela Popescu a aleasă de coechipieri să intre la duel. Cele două au fost nevoite să lupte pentru a-și păstra locul la Exatlon. Cea care a pierdut duelul a fost Ana Maria Stamen. Chiar dacă abia aștepta să se întoarcă la familia ei, concurenta a luptat pentru a rămâne alături de echipa Războinicilor în Republica Dominicană. Din păcate pentru ea nu a putut.

Ana Maria Stamen l-a „înmuiat” pe „durul” Giani Kiriță, la plecarea de la Exatlon

Ana Maria Stamen a pierdut și a fost eliminată de la  Exatlon. La final ea i-a mulțumit antrenorului Giani Kiriță pentru ajutor. „Durul” antrenor a fost emoționat până la lacrimi de gestul „elevei” sale, care a părăsit concursul. ”Buna, Cosmin! Ma bucur din tot sufletul ca am ajuns pana aici si ca am fost aleasa din atatia oameni. Ma bucur ca am facut cunostinta cu niste suflete frumoase si n-o sa va uit niciodata si o sa va sustin de acasa. Si ma bucur ca l-am avut si voi o sa il aveti in continuare ca antrenor pe Giani. E un om deosebit. Nu se compara cu ce vedem la televizor. Imi pare rau ca atat a fost! Voi pleca cu fruntea sus si fericita, totusi, ca am avut parte de experienta aceasta si ca nu o sa mai am alta experienta vreodata, asa. Si va multumesc mult si din tot sufletul pentru absolut tot! Si tie Giani!”, a spus Ana Maria Stamen, în lacrimi, la finalul aventurii sale de la Exatlon.

Giani Kiriță, emoționat după ce Ana Maria Stamen a fost eliminată de la Exatlon

Ana Maria Stamen l-a îmbrățișat pe Giani Kiriță la final în aplauzele tuturor celorlalți Războinici. Scena le-a emoționat pe concurentele echipei albastre, dar și pe Giani Kiriță. „E prima îmbrățișare dinre cele care vor urma. Eu îi mulțumesc din nou pentu tot ceea ce a făcut. Ana Maria Stamen, un copil care lăcimează acum în brațele antrenorului Giani Kiriță”, a comentat gestul prezentatorul Cosmin Cernat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×