Accidentare gravă la Exatlon! Ce s-a întâmplat pe traseu!

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
03/02/2019, 18:01
Accidentare gravă la Exatlon! Ce s-a întâmplat pe traseu! GALERIE FOTO
Accidentare gravă la Exatlon! Cătălina Șeicaru a rămas nemișcată pe traseu

Accidentare gravă la Exatlon! Războinicii și Faimoșii s-au luptat din nou pentru a evita să meargă la coteț, iar bătălia dintre cele două echipe a oferit momente memorabile, dar și panică. „Faimoasa” Cătălina Șeicaru s-a accidentat grav în momentul în care a vrut să împingă o bârnă, iar colegii ei nu și-au putut stăpâni lacrimile când au văzut că aceasta a rămas nemișcată pe traseu.

Concurenții au încercat să lupte până la ultima picătură de energie pe traseu, pentru a fi siguri că vor dormi în vilă. Antrenorii celor două echipe, Giani Kiriță (Războinici) și Vladimir Drăghia (Faimoși) au încercat să își motiveze elevii cât au putut de bine, iar duelurile de pe traseul Exatlon au oferit momente memorabile. Lupta nu a fost lipsită însă de incidente.

Cătălina Șeicaru s-a accidentat în timp ce încerca să împingă o bârnă
Cătălina Șeicaru s-a accidentat în timp ce încerca să împingă o bârnă

Accidentare gravă la Exatlon! Cătălina Șeicaru a rămas nemișcată pe traseu

Pe parcursul luptei pentru vilă s-au întâmplat mai multe accidentări, însă cea mai gravă a fost cea a „faimoasei” Cătălina Șeicaru, una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Exatlon. Cătălina a intrat pe traseu și s-a accidentat grav în momentul în care a încercat să împingă o bârnă. Aceasta s-a lovit și a căzut la pământ, iar colegii au rămas fără glas când au văzut că nu mai mișcă. Coechipierii Cătălinei au izbucnit în plâns în timp ce tânăra era întinsă la pământ.

Cum a decurs lupta pentru vilă și cine a câștigat proba concursului Exatlon aflați duminică seara, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×